Lovačka tema

Pogledaj oglas: https://www.kupujemprodajem.com/lov...amolepljivi-florescentni-meta/oglas/129984805

Ево правих мета.

Мада ја када упуцавам карабин цртам крст на бели папир и онда на 50м вршим упуцавање. Поклопим крст са мете и крст са оптике и наводим да ми погодак буде на вертикалној линији од мете и 2цм у пребачају. То на 100м буде око 4цм и све зависи од калибра али тачка или муш буде ту око 180м.

Ja kuci odstampam Aimpoint mete na A4 format.
Ja na 50 idem "topovski" da navedem priblizno,pa na 100 radim korekciju.
Poluautomat sa red dotom upucavam na 25 i probam na 50 i na 100.

Ма ја то на 50м са три метка одрадим и евентуално ако треба проверим на 100м. Имам једну писту некада била фарма говеда и ту имам око 180м дужине, а на један крај гомила земље као кућа рођено за упуцавање. Наместим мету и имам обележено 50м, 100м и 150м поставим сталак и извршим упуцавање. Ако власник карабина оће после пуца са које оће раздаљине поставим им мету за мк која се користи на 50м и црни круг као тацна од шољице за кафу.

Ja uvek dam vlasniku da proba,posto ne drzimo svi isto pusku i ne gledamo,nismo ni iste konstrukcije,vecinom bude ok ali bude i izuzetaka pa moram po njemu da stelujem.Ima majstora sto promase i papir :haha:

Ја сам имао проблем са једним пријатељом ја му упуцам карабин, каже не може да погоди ништа. Ајде донесе карабин ја на 100м погодим упаљач проба он опет промашај кад ја онда сконтам он пуцао из левог рамена. 🥴

Hteo i ja da pravim,uzimao od drugara i reko dosta vise sad cu i ja da napravim,medjutim u DDA Canoni snimim stalak koji jurim duze vreme,plasticni jako praktican,dobro drzi pusku,gumene obloge zapavo.
Imao Aimpoint 9000sc pa prodao i kupio Huntera H34s,isto Aimpoint.

Majku im bezobraznu. Bar da nama daju neku pogodnost što smo na vreme sve odradili.
Čitam juče u komentarima nekim čovek ima preregistrovano oružje na vreme i zakasnio slučajno mesec dana da preda novi lekarski i uzeli mu oružje, a ovima što nisu ništa preregistrovali i dalje sve ok. Pa ko je ovde lud više stvarno mi nije jasno

Odazovemo se na mobilizaciju ,
Plaćamo račune ( komunalije ) na vreme ,
Primimo vakcinu kad nas posavetuju
Preregistrujemo naoružanje po zakonu ,
Izadjemo na izbore i glasamo kako nas ubede
I posle se pitamo ko je ovde lud !

Тако је ово је безобразлук, срећа код нас месец дана раније те обавесте о истеку лекарскога тако да имаш времена да одрадиш.

Nazad
Vrh