Lovačka tema

Изузетан стручњак и познавалац балистике, добар стрелац он, жена и ћерка првак европе у трапу. Себи је радио карабин за далекометно стрељаштво значи зло како га је урадио. Једино мало тежак човек има неку чудну нарав, добар сам са њиме али не улазим у расправе само га слушам и климам главом. 😁

Da,ima manje zrno od 7mm,precnik.

Ja sam danas upucavao drugaru pusku,kupio od mene Aimpoint pa mu montirao i upucao.

Ма то су неке наше бирократске будалаштине за 270 као мање је зрно и то за неких пар десетих од 7мм. Некада су знали, у појединим ловиштима да зајебавају и да не пуштају ловце са 270 да лове д. свиње.

Иначе скроз глупо 270 има најважније за одстрел кинетичку енергију и више него довољну да обори највећег вепра.

Да видео сам велика је глупост била неких квази балистичара који су на пример 7,62х39 дозволили за лов д. свиња, а 270 као не може. Јбт 270 је булдожер за 7,62х39.

Мој тетак је продао 270 скоро па нов у ствари га поклонио, а давао ми га на поклон само да га милиција не узме. Мени било мрско да вадим папире за одобрење али сам се зајебао. Ишао сам неком логиком имам 7х64 па који ће ми андрак али требао сам га узети. За срне са зрном од 8гр савршен до неких 400м.

Imate neki poligon,ili u potesu?Kad sam caletovu pusku prevodio na mene ulazi dedica u sup sa 3006 I bokerica zastavina I pita, momci Jel hoce neko da mu deda pokloni puske samo da nedamo ovoj bagri.Nas 4-5 bilo, niko nije hteo.Posle mesec dana covek mi nudio 7.64 nikad pucano iz njega za 10000 din uhvati me zetva,odmor I kad sam se setio ode karabin

Nazad
Vrh