nikola indjija
Član
Krmace preskacete223 je zverka za predatore,ludo brz metak,mana ako duva vetar ili se "ocese" o travu..
Mi smo zavrsili sa lovom na fazana,ostalo jos do kraja meseca patke i ide se negde na svinje,sad ima u Sotu i Molovinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krmace preskacete223 je zverka za predatore,ludo brz metak,mana ako duva vetar ili se "ocese" o travu..
Mi smo zavrsili sa lovom na fazana,ostalo jos do kraja meseca patke i ide se negde na svinje,sad ima u Sotu i Molovinu.
Nesic
Ima li kod tebe u drustvu ili okolini da znas da neko prodaje neki malo "laksi" karabin tipa 223,22-250, da se prodaje potreban radi lova predatora?
Ja trenutno lovim sa 3006 ali ne svidja mi se trazim nesto manje..
Moja tika je 270win ekstra kalibar samo sto je municija skupa i neka je nestasica.Inace jako glasno se cuje kada puca.Cini mi se a i drugari kazu da se cuje glasnije od 8x57 i 3006
Шта планираш да ловиш и где?I ja sam u potrazi za karabinom,sta mi je bolje 223 ili 2506
Ја и друг исто тако из ниве не изабацим цев напоље него онако са седишта опалим, срећа па био 222 јбт као бомба. Гледамо се али не чујемо значи једно пола сата били глуви.Tako sam ja prosao,ali bez kompezatira.Pucao sam iz kombija(tovarnog dela).Drugar par metaka opalio i nista,a ja jedan i dobro nisam ogluveo
Ja mu savetujem 8x57,270 ili 308 i ima i za svinjeUzmi nov Zastavin 2506,odes tamo i biras drvo,kundak...Za mene po meni sto bi rekli,najbolji do 1000e.
Kako se zove lik iz dobanovaca sto upucava karabine?Kum je uzeo preko njega karabin 2506 u fabrici isli tamo i dali su 50e(poznaje nekog ) da produzi cev I jos mi je nesto objasnjavao oko busenja cevi,ima neka semaUzmi nov Zastavin 2506,odes tamo i biras drvo,kundak...Za mene po meni sto bi rekli,najbolji do 1000e.