Lovačka tema

Kod nas nema lovostaja za štetočine..
U nedelju se terala jedna ogromna trska, rezultat jedan lis i jedan šakal.. svinja nije bilo. Inace to je teren gde uglavnom ima svinja uvek ali generalno u celom lovistu jako malo svinja ima, skoro nista

Nesic
Ima li kod tebe u drustvu ili okolini da znas da neko prodaje neki malo "laksi" karabin tipa 223,22-250, da se prodaje potreban radi lova predatora?
Ja trenutno lovim sa 3006 ali ne svidja mi se trazim nesto manje..

Ako cujem javljam, raspitacu se. Ja sam predprosle godine jedva nasao 222 da kupim.
Slobno uzmi i 243 ako naletis na dobar, vrlo udoban za pucanje

223 je zverka za predatore,ludo brz metak,mana ako duva vetar ili se "ocese" o travu..
Mi smo zavrsili sa lovom na fazana,ostalo jos do kraja meseca patke i ide se negde na svinje,sad ima u Sotu i Molovinu.

@ivan-sakule
https://ibb.co/xJfqRVm]
received-903499313681075.jpg
[/URL][/url]

243 једино бергара, застава је превелика класични М70 што ми се не свиђа за предаторе. И моја препрука иде за М 85 223 због цене муниције чак и квалитетнија није прескупа. И да додам ППУ је усрао мотку имао, је екстра серију за извоз сада узео то је страшно значи тотално сам се разочарао.

Ja kad nadjem dobar PPU kupim par kutija iz te serije,ovako su bas katastrofa.
Tika je jako dobar karabin,odusevio sam se kako nosi zrno.

Meni 222 nosi PPU metak u metak, dok sam se sa 270win napatio, ni bog otac ga nije mogao upucati

Ма ја исто кад нађем добру серију од ППУ купим колико год имају али јбг потрошило сњ и ајде да обновим. Срећа нисам купио много то је жалост пуцам на 150м и подбачај 10м други пребачај за 2м и 2м у лево, трећи погоди поред мете, 4 ни не видимо где је погодио. Значи кутију сам испалио на мету ни један да погоди узмем предходну серији и сваки у мету у црно. Сада ће се мој син обрадовати имаће да шенлучи док му раме не поплави. А ја се враћам или на хорнади в-макс или нешто ново. Видим у Каприолу има РВС 168дин/ком па ћу и њега узети у разматрање. Једини проблем ми је што, јако пуно метака испалим годишње, а и 223 користим на послу, а ови чивути неће да се отворе ни зашта друго него за ППУ и то једва.

Ма мени је в-макс бр 1 значи нема бољег али, му, је цена папрена. Док нисам био ловочувар 150 ком ми је годишње било довољно али сада ми треба дупло

Nazad
Vrh