2808
Član
Cici,jesi li zvao snajper iz bg(tu ju je uzeo)ili kanonu leskovac? Probaj i u grofu u pozarevcu,drug ima istu i zadovoljan je.Petometka Franchi ali neka Anniversary varijanta. Bas mi se svidela i ekstra je izgledala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cici,jesi li zvao snajper iz bg(tu ju je uzeo)ili kanonu leskovac? Probaj i u grofu u pozarevcu,drug ima istu i zadovoljan je.Petometka Franchi ali neka Anniversary varijanta. Bas mi se svidela i ekstra je izgledala.
Nije baš tako. Dijagnostički odstrel da, a ni slucajno pogonski kada se afrička kuga dijagnostikuje. Pričam kada je kuga u lovistu.Valjda je kotra.Treba ih sto vise odstreliti
Kod nas u nedelju bio organizovan lov na štetočine i d.svinje, terala se šuma, ekstremno tezak teren. Pre nove godine sam se nesto gadno razboleo, zvanicno nije korona bila u pitanju ali mi i dalje kompresor je duva kako treba pa nisam smeo da se usudim da udjem u šumu. Tri puta u životu sam gazio kroz šumu i svakog puta rekao nikad vise u zivotuGospodo jel se lovi sta?
U nedelju?Nikola je u lovu na divlje svinje?
Jel bio i neki veliki advokat u lovu?