Lovačka tema

Petometka Franchi ali neka Anniversary varijanta. Bas mi se svidela i ekstra je izgledala.

5GvGtUE.jpg
Cici,jesi li zvao snajper iz bg(tu ju je uzeo)ili kanonu leskovac? Probaj i u grofu u pozarevcu,drug ima istu i zadovoljan je.

Kako kome,meni su extra,a i sta ces bolje za home defense ?.Npr u Baikal 155 staje 10 patrona sa magazine extension,e sad jel se to kod nas moze nabaviti,cisto sumnjam....ali to bi za home defense bilo extra.

Ja od pocetka lovacke karijere nosim mp 153, progutala je boga oca municije i funkcionise besprekorno. Meni odgovara sto je tako poveca puška jer sam skoro dvometraš 😁

Може да се набави тај продужетак магацина али у лову мораш имати граничник на два метка у магацину. То највише користе ИПСЦ такмичари.

Ја исто имам 153 исто је испуцала муниције и муниције без иједног застоја, али сам ја њу разрадио кад сам је купио испалио 300 комада семи магнума од 40гр после тога гута све што убациш у њу.

Gospodo jel se lovi sta?
Kod nas u nedelju bio organizovan lov na štetočine i d.svinje, terala se šuma, ekstremno tezak teren. Pre nove godine sam se nesto gadno razboleo, zvanicno nije korona bila u pitanju ali mi i dalje kompresor je duva kako treba pa nisam smeo da se usudim da udjem u šumu. Tri puta u životu sam gazio kroz šumu i svakog puta rekao nikad vise u zivotu 😄

Nazad
Vrh