Lovačka tema

Jako su pooštrili kriterijume za nabavnu....
I kredit u banci se brže dobije....
Moli Boga da si "dobar" sa svim komšijama lijevo i desno od tebe i prekoputa (i u susednoj ulici 😂), dovoljno da si nekog poprijeko pogledao, on to zapamtio, pa rekao policajcu kad dođe da obavi informativni razgovor a u vezi tvoga uobičajenog ponašanja...
Dovoljno da jedan se požali na tebe, oprosti se od (legalnog) vatrenog oružja...

Da li je neko u zadnje vreme trazio dozvolu za nabavku lovackog oruzja? Predali smo zahtev jos u prvim danima septembra i nista se ne desava. Da li je normalno da se ovoliko ceka?
Zavisi od ažurnosti policijske uprave , moj brat je dobio za oko mesec dana

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Која је цена за тај монокулар, делује ми да је инфериоран и да можда можеш видети на 50м са њиме. Друг је био купио тако нешто и знам да га је продавац био убедио да се види до 150м али када је изашао у атар једва је 50м могло да се види. Исту ноћ му је вратио по мени можда пард 008 све испод тога су играчке.

Sa 007s vidim solidno bez optike,a kada je na optici onda je ok.Inace nesvidja mi se ic jer je previse nisko usmeren u odnosu na okular i nemoze se podici.
Inace ako hoces nesto dobro to je preko 1500e

Pitacu ovde, da li imate porast broja orlova, meni se cini da je to suri orao, i nisam ih pre toliko vidjao koliko sada?

Otkad nema "Bosanaca", nomada s ovcama, svakako....
Ne samo orlova, i sova , vetruški i stepskog sokola...
U toku prošle Zime sam na lucerki i na tritikalu postavio "stajanke", motka u obliku slova T gde mogu da stanu i čekaju miševe....
Nisam morao ni jednom da trujem glodare u polju.....
Desetkovali su ih....
Evo, ovde se vidi, celom duži, sredinom njive...

Код нас зна са пролећа да се појави по неки сури орао, а сада тренутно само јастребова, кобаца и ветрушки.

Nazad
Vrh