Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je jedan lovac rekao laneno ulje utrljati rukom u drvo,inace je po profesiji stolar verovatno zna sta prica.Hteo bih malo da sredim drvene delove na puskama, malo su izbledeli, ali nisam siguran sta da uzmem? Onaj obican lak ili sandolin(kako vec)? Treba mi za karabin 8x57 Zastavin(svetlija boja) i bokericu(dosta tamna boja)
Pa niste u knez mihajlovoj,pucaj i ćuti.Mada ja to rešavam bez svedoka.Je*o ih zakon kada mi deca ne smeju iz škole doći kući peške.Danas mi je doslo da pucam i snosim posledice.Vracajuci se iz lova grupa od 6 pasa lutalica je napala lovackog psa od kolege .Kolega lovac ima 70 godina i veoma mirnog i dobrog ostrodlakog nemca.Ujeli su ga dva puta za nogu dok nisu nasi ostali psi pritrcali.Znaci iako je bilo u selu napunio sam pusku....decko iz grupe me je sprecio da pucam.Nismo odmakli ni 5 metara oni su napali coveka na biciklu.Novi zakoni su u nekim segmentima glupost.