Sava21
Član
I to cu krenuti sa 2 ali umaticene,ako da Bog...nadam se da ce dok ja dodjem do nekog broja postojati subvencije makar kao sad,tj.4000,puno bi mi znacilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja bio kod pavela (kupio od njega ovnica) i proverio sam da on tako ih hrani njegove ovce su extra po izgledu i po kvalitetu covek nema zemlje tako da pokupi otpade na njivama i sa tim hrani ih a kukuruza daje sam kad ovce doje a jaganjci da vam ne pricam kako lepo izgledaju ja mogu da samo pohvali kakvu lepu genetiku imaTo mi je bitno.da je ovca sita kad joj ujutru dam deteline,a popodne sojine slame,i naravno kukuruz kad doje.Gledajuci priloge npr.o Pavelu Toradiju koji kaze da ovce hrani otpadom sa njiva i da jedino dodaje lucerku kad doje resio sam da i ja probam tako.
majilovac kolega nisam zato pisao da iko kako omanuo ili gresio ja nemam iskustva sa saroleom(ne kazem da necu imati vremenom) ja samo izneo licnu iskustvo i nisam zelio nikoga da uvradim pozzstanic kolega znaci ja koji nedrzim idf niti w sigurno sam omanuo po vasoj prici jer drzim mesnatu rasu sarole?
Malo konfuzna recenica,al procitao sam i donekle razumeo.stanic kolega znaci ja koji nedrzim idf niti w sigurno sam omanuo po vasoj prici jer drzim mesnatu rasu sarole?
Hvala kolega ovce su iz Srbije od ZemunaBosnian cestitke na prinovi, ovce su stvarno ekstra
Odakle su nabavljene?