Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
e da se i ja malo pohvalim.danas sam kupio dva zenska jagnjeta.kupio sam od coveka iz mog sela.ima 90 ovaca,melezi il de france i texela,e sad cega ima jos ne znam,uglavnom mu vidim ovna texela sada.izasli me po 10 000 din.imaju po 35 kg najmanje,stari 3-3.5 meseci.kod mene na pijacu 300 din bila jagnjad,znaci po pijacnoj ceni.slikacu sutra pa da ih ocenite.
savo ovnica sarole imas da vidis u temi sarole ovce na strani 31 tada je imao 5-6 meseci a kakav je sada ne znam kod kolege je na prolece cu da ga doteram.ove jegnjce cu dana s slikati pa postavljam ovde posto imaju krvi il de france.mislim da to nece biti problem
pozz za sve forumaše.....ovdi evo prvi put pišem....što da kažem....imam nekoliko ovaca idf i planiram uzeti još desetak.....porjeklo mojih ovaca je iz podrinja ...iz SKelana.....preko puta Bajine Bašte....stado je dobro .....evo pre neki dan sam imao jagnjenje...bliznad...obje ženke....nov sam u ovčarstvu ...pa mi svaki savjet dobro došao...veliki poz svima...
molim savjet.....čini mi se da su moje ovce pa vjerojatno tako i sve idf osjetljive na papke.....naime....za otprilike godinu dana njima su papci izrasli...čini mi se malo previše.....e za razliku od njih imam i dvije pramenke travničke....kod njih papci za isti period u najboljem redu....e sad neznam ...da li bi mogao da im papke odradim sad dok je vrijeme još hladno ili da čekam da malo otopli....