lle de france rasa ovaca

Sasa svaka cast za odgoj, naravno uocljiva je i vrhunska genetika. Pozdrav odgajivacu i "geneticaru"

Pozdrav odgajivacu i "geneticaru"
Medju Sasinim grlima su i dve sestre, koje bi kad "porastu" tj. kad dodju u fazu neposredno pred drugo jagnjenje trebale da izgledaju poput njihove babe.Izvinjavam se ali malo podsecanje na "staru" genetiku.

Neznam da li su i koliko ove fotografije u stanju da docaraju kako je ovo grlo izgledalo uzivo ali znam da bi danas,da jeziva,sto se robusnosti tice mnogim idf ovnovima, ukljucujuci cak i neke "titularne", mogla da "izadje na crtu".Inace,bilo je i markantnijih, pre svega duzih,pa samim tim i tezih od nje.

Poslednja izmena od urednika:
Saka cast ,kada je sajam i kakav je raspored po danima.
Sasa ovde na snimku se vidi jedno jagnje jesuli se jagnjile i ostale i kakva je tu situacija.

---------- Poruka napisana u 16:58 ---------- Prethodna poruka je at 14:55 ----------

Ovan koji je prepario nekoliko mojih ovaca inace je od mog prijatelja a kupljen je kod Ace Milovanovica kod koga je bio kupljen i moj prvi ovan.

Poslednja izmena:
u nedelju je bilo ponovo osemenjevanje drugih ovaca i radjen ultra zvuk na sjagnjenos mogu reci da sam zadovoljan da je sjagnjenost 60% od osemenjenih ovaca dve su bile skart ali smo ipak probali da se osemene sve u svemu zadovoljan sam jer sam se nado gorem ipak se ovo prvi put radi kod nas u zemlji samo mogu reci veliko hvala za STRUCNU i VRHUNSKU ekipu

---------- Poruka napisana u 20:00 ---------- Prethodna poruka je at 17:11 ----------

zaboravih da napisem moze da se desi da je vise sjagnjeno ovaca ovako je ultra zvuk pokazo moze da se desi da ima jos koja ali se ne vidi jer su ovce hranjene a trebalo je par sati da se ne hrane da bi se videlo bolje a to nam aleksandar nije reko

Alal vera majstore! Tako treba da se radi. Snimak je odličan komentari precizni i tačni bez uveličavanja. Samo tako nastavi! Bože zdravlja za sledeću sezonu moram doći da pazarim jedno muško.

Sajam

- - - - - - - - - -

mr305l.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh