lle de france rasa ovaca

entuzijasta;Jel bi mogla po neka fotografija jednih i drugih da vidimo

Izuzev Miljkove kolekcije i jos jednog ovna, sve ostale ovce i ovnovi izlozeni na Sajmu su poreklom sa Karadjordjeva.
Na ovim fotografijama je deo moje ekipe koja je trebala da ide na sajam i inace su sve poreklom sa farmi Poljoprivrednog Kombinata Beograd koje su se nalazile u Opovu i Sakulama, i potomci su ovnova iz poslednjeg uvoza iz Francuske.Nadam se kolega da mozete da uocite razliku (barem) u eksterijeru.

Inace isto ovo ima kolega @MIRKOPOZEGA

Poslednja izmena:
Zemunac nije tacno da ima isto kod Mirka,nije ni prici,al ce da bude-tvoje stado mi dodje kao domaci zadatak(narocito prva slika),i naravno kao dve ovce iz Miljkovog boksa sa sajma koje su me odusevile blago receno,jedno neumesno pitanje ima li sta na prodaju isto ili slicno kao grlo sa prve slike(odgovor naravno na pp):ppozdrav:

entuzijasta;Jel bi mogla po neka fotografija jednih i drugih da vidimo

Izuzev Miljkove kolekcije i jos jednog ovna, sve ostale ovce i ovnovi izlozeni na Sajmu su poreklom sa Karadjordjeva.
Na ovim fotografijama je deo moje ekipe koja je trebala da ide na sajam i inace su sve poreklom sa farmi Poljoprivrednog Kombinata Beograd koje su se nalazile u Opovu i Sakulama, i potomci su ovnova iz poslednjeg uvoza iz Francuske.Nadam se kolega da mozete da uocite razliku (barem) u eksterijeru.

Inace isto ovo ima kolega @MIRKOPOZEGA
Svaka cast kolega Zemun !

Poslednja izmena:
moi su losiji
2uzcg3m.jpg

Nazad
Vrh