lle de france rasa ovaca

dvisci -danas osisani

starosti 16 mjeseci
170185194640347.jpg
[/URL] [/IMG]

Poslednja izmena:
Zamolio bih za jednu malu informaciju. Dali neko od poznavaoca ove rase zna za odgajivača Kizić Miroslava. Šta li je bilo sa ovnom koji je bio u njegovom vlasništvu od 2005 do 2008 godine. Čuo sam da je ovan bio stvarno elitno grlo. Možda sam ga i video al pod drugim okolnostima.

Zamolio bih za jednu malu informaciju. Dali neko od poznavaoca ove rase zna za odgajivača Kizić Miroslava. Šta li je bilo sa ovnom koji je bio u njegovom vlasništvu od 2005 do 2008 godine. Čuo sam da je ovan bio stvarno elitno grlo. Možda sam ga i video al pod drugim okolnostima.
kiza je bolestan i jako slabo drzi ovce gde mu je ovan zavrsio neznam ali ja imam od njega ovna mozda bi bolje bilo da ti odgovori ovcar pocetnik on bi trebao barem nekog znati iz obrovca ako o istoj osobi pricamo

I
zvinjavam se na nekim mozda losijim fotografijama jer su osim fotoaparatom slikane i mob .tel.Ovom prilikom zelim da se zahvalim uvazenom kolegi @Zemunu na izuzetnom gostoprimstvu koje mi je ukazao i razgovoru iz koga bi mnogi mogli mnogo nauciti, naravno tu nemislim samo na ovcarstvo,vec tu mislim i na mnoge druge teme kojih smo se dotakli.Sto se tice postavljenih slika ja ih necu komentarisati bilo bi suvisno,a sto se tice uvazenog kolege recicu da dolazeci prvi put kod njega imao sam utisak da dolazim kod coveka sa kojim sam prijatelj najmanje deceniju.

Poslednja izmena:
@ lle de france

Zahvalio bi se za slike iznad, jer su dobre, ali fali neki info šta je na slikama i gde je slikano.

lazara sam upoznao na sajmu u ns,sve pohvale njemu ali ja jos nisam razumeo neke stvari,ova rasa je kombinovana gde se u zadnje vreme selektuje na mesnatost sto se ja slazem ali kako i cime se meri mesnatost u srbiji te rase?

Nazad
Vrh