lle de france rasa ovaca

Jos jedan komentar u vezi snimka.
U jednom boksu je bilo oko 60 dviski potpuno identicnih onima koje se vide na snimku u prvom i petom min..Sto se mene tice to bas i nije mali broj.
Ako takve zenke ne zavredjuju paznju onda ja povlacim sve sto sam do sada napisao ili rekao o idf-u i "idem na tavan da se od sramote obesim medju sunke".

Sasa hvala za snimak. Molba; pokusaj napraviti jos nekoliko separata od oba snimka, ima tu jos dosta kvalitenog/kvalitetnijeg materijala za prezentovati.

o56hc1.jpg

11c78g1.jpg

ovnic 7 meseci
idd9vs.jpg

sfl7gj.jpg

ovnic fino izgleda samo bi bilo dobro da se uskoro papci orezu, bar kod ovog ovnica na zadnje dve slike.
Ne znam da li su sve ovo slike od istog ovna ili su prve dve neki drugi?

Moj savet bi ti bio da ovog ovnica ne ostavljas sebi za priplod.Mozes da ostavis ovakvu zenku ali muzjake ovog tipa si ti prevazisao i ovaj moze samo da te vrati u nazad.
Ako te zanima zasto, objasnicu ti na pp.
Pozdrav
Zemun, zašto na PP, objasni i nama koji čitamo postove...

Priliku koristim da se bez imalo patetike, javno zahvalim na odvojenom vremenu, srdacnoj dobrodoslici i gostoprimstvu porodici Miljkovic, Zeljki Krnjaji (Zemun), Pavelu Tordaju i Miloradu Culeticu (Ovcar pocetnik). Imalo se mnogo toga lijepog i korisnog vidjeti i cuti. Posjeta za vikend je bila s ciljem da se sagleda stanje rase kod (po mom ubjedjenju) vodecih uzgajivaca u Srbiji, i naravno, pokusaj uspostavljanja i jacanje saradnje na regionalnom planu. U prilog tome, nekoliko impresija.
Miljkovici (idf)
1zzt5yr.jpg
Zemun
909a9g.jpg
Tordaj
35jcd2u.jpg
ovcar pocetnik
2iuuw4y.jpg

Bravo kolega @milos 58 ovo je po mom ukusu. Da li Vase ovce vode poreklo iz Ravnog Sela ?

Nazad
Vrh