lle de france rasa ovaca

Nisam siguran jer za odgajivace iz Vojvodine vaze malo rigoroznija pravila.

Zanimljivo,pa zašto,a mjesto održavanja Novi Sad!?
Pa to je onda nešto kontra autonomaški,ha ha ha!!! Lale protiv lala!!!!!!
Idi begaj,uuuuuuuuuuuuu................

Kolega Zemun samo napred,ako Vas i Čuletića ne puste onda treba da zatvore sajam !

Kolega @nikolai, niste me dobro razumeli, nije niko protiv Vojvodjana nego jednostavno nas "disciplinuju" i traze da postujemo pravila.
Npr. ni jednom odgajivacu iz Vojvodine se nije dogodilo da mu se ojagnji ovca na sajmu jer se po pravilu ne izlazu visoko sjagnjene ovce a odgajivacima iz Srbije se to cesto desavalo, zatim opsti izgled i urednost izlozenih grla, sredjeni papci i sl.(Naravno cast izuzecima).
Znam jednog kolegu, starog odgajivaca idf i starog izlagaca na NS sajmu kome jedne godine nije dozvoljeno da izlaze ovce jer ih je osisao pre sajma.

kolega zemun vaze ista prava i za nas ali eto pravila se nepostuju bih pre rekao,prosle godine na sajmu su eto bas bila visoko sjagnjena ovca u jednoj kolekciji ali proslo,nebih se mesao u pravil za koga i kako ali provereno da ista pravila vaze za sve krajeve

Ja nisam rekao da su pravila razlicita, nego da ih neki jednostavno ne postuju.
Neznam kako to funkcionise u Srbiji ali znam da u Vojvodini postoji komisija koja po prijavi odgajivaca izlazi na teren i odredjuje koje grlo moze biti izlagano na sajmu, evidentira tet. broj, broj usne markice, HB broj, sve to poredi sa podacima iz prijave i podacima iz pedigrea i ako se ti podaci prilikom ulaska ne slazu takvo grlo jednostavno ne moze da udje na sajam.Naravno da grla moraju u medjuvremenu da prodju i zdravstvenu kontrolu.
Urednice prebacuj !

Samo još da su rekli i da je ono pulin što čuva ovce pa da slika bude kompletna

Pozz svima

---------- Poruka napisana u 18:37 ---------- Prethodna poruka je at 18:08 ----------

:ppozdrav:

Poslednja izmena od urednika:
ahhahhahahaha
neznam sta je ovo to je sajt za slike a kad otvorim onda .......

---------- Poruka napisana u 18:52 ---------- Prethodna poruka je at 18:51 ----------

strainovic kako ti stavljas slike

Nazad
Vrh