lle de france rasa ovaca

iz razgovora sa miljkom na sajmu on je ovna sampiona sisao u januaru tako da mu je runo bilo idealne duzine za sajam

2qiwv81.jpg

255kvat.jpg

aonz0o.jpg

mladja tura
33fcpxg.jpg

Pozdrav svima,sa malim zakasnjenjem vam cestitam praznike koji su iza nas.Nisam mogao da postujem jer sam menjao mail.Sto se tice slika tu nema sta da se prica tu covek ostaje bez teksta.

Sve je to lepo...ali ja više volim kada vidim slike od naših ovčara.Zemun,Miljko,Ovčar početnik...izvinjavam se ako sam nekog zaboravio.To je naša realnosti i ne zaostaje se mnogo za Evropljanima.E sad njihovi budžeti i naši.....

Svi oni zavrse u kobajama,da su meni dva-tri ovakava jedno 5 godina pa nek zavrse kod tebe SIKA posle toga u kobaji(gratis)ja ne bih imao nista protiv.VOJVODO upravu si treba biti zadovoljan svojim ali uvek teziti boljem,

E da nisi postavio:haha:,nado bi se i ja,nadaj se i ti da ces se najesti idf kobaje,ko zna mozda i bude jednog dana

Нису примерци као ови горе, али сам сигуран да су донели више среће у породичну кућу него календарска нова година. :osmeh: Млада овца нас је вечерас обрадовала.

Poslednja izmena:
Znam kolega, imam problema sa ubacivanjem slika, nadam se da ću uskoro uspeti da ih ubacim ( nisam hteo da zauzmem ovoliko mesta na forumu, ali imgbox večeras ima nekih problema ).

Evo pronašao sam i alternativu, da sve bude po propisu.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh