lle de france rasa ovaca

i.l.d.pester ako nisi siguran nemoj nista rec

---------- Poruka napisana u 19:06 ---------- Prethodna poruka je at 19:04 ----------

ne nije iz francuske...kolega

pa imah nekih godina ko sto se bavim ild

---------- Poruka napisana u 19:11 ---------- Prethodna poruka je at 19:09 ----------

---------- Poruka napisana u 21:16 ---------- Prethodna poruka je at 19:11 ----------

kolege koga zanima odakle je mali kralj da znate da je iz..ch

Poslednja izmena:
Dobro jutro svima, vidim da ste vredno diskutovali.
Sto se aktuelne diskusije tice ne znam sta da vam kazem, nadam se da ste upoznati donekle kako bi trebale da udju zivotinje za priplod u Srbiju. Ja bih samo postavio pitanje kako se moze izvrsiti pedigriranja zivotinje, odnosno kako se dokazuje poreklo i sta je dokaz o zdravstvenom statusu ako je uopste prebacivanje jedne zivotinje preko granice uopste moguce na takav nacin?

pa imah nekih godina ko sto se bavim ild

---------- Poruka napisana u 19:11 ---------- Prethodna poruka je at 19:09 ----------

---------- Poruka napisana u 21:16 ---------- Prethodna poruka je at 19:11 ----------

kolege koga zanima odakle je mali kralj da znate da je iz..ch

Dobro jutro svima, vidim da ste vredno diskutovali.
Sto se aktuelne diskusije tice ne znam sta da vam kazem, nadam se da ste upoznati donekle kako bi trebale da udju zivotinje za priplod u Srbiju. Ja bih samo postavio pitanje kako se moze izvrsiti pedigriranja zivotinje, odnosno kako se dokazuje poreklo i sta je dokaz o zdravstvenom statusu ako je uopste prebacivanje jedne zivotinje preko granice uopste moguce na takav nacin?

miljko hvala na na lepom cestitajnu...........a imam sve ko te interesuje dokaz....lep pozdrav i svim zelim lep uspeh sve sta urede

---------- Poruka napisana u 14:09 ---------- Prethodna poruka je at 13:48 ----------

FRANCUSKA ako nemoze tako da se dotera, ma uvescu ga legalno pa sta kosta nek kosta

kolega mirko samo napred.imas pomoc od mene.....

---------- Poruka napisana u 14:12 ---------- Prethodna poruka je at 14:09 ----------

kolege i prijatelji sve se moze kad se hoce...
ali zato treba truda malo vise
i ja sam srecan kad mi svi odgaivaci imamo po nesto lepo svako za sebe i na svoj nacin
srecu zelim s-v-i-m-a

---------- Poruka napisana u 14:18 ---------- Prethodna poruka je at 14:12 ----------

kolega iz nemacke nebi nikako....sve hi u nemacku znam tu sam ziveo 21 godinu...

Dok ne stignu stranci da se malo vratimo u nasu realnost.
Dviske koje ce prvi put da se jagnje made in Serbia (neke premijerno) i zensko siljeze od 9 meseci ciju sam fotografiju, kao jagnjeta, vec postavljao.
Pozdrav
w8nl3d.jpg
28arqlz.jpg
15dxgk8.jpg
b89xj5.jpg
dg5ill.jpg

Poslednja izmena:
E brate Miljko,(ako se javljas iz jevrope)to sa pedigreom moram da te pitam jel se ti to pravis naivan ili si stvarno vaspitan po nekom sistemu koji ne prilici srbiji.sto se tice pedigrea u Srbiji se to dobija krajnje lako ukoliko u mesty gde zivis ima sluzba.ja sticajem okolnosti imam ovcu sa pedigreom koja potise sa farme sakule AD Agros,koja na sve lici ali na idf nikako,uzeo sam je sa farme kao sjagnjenu a pre toga se jednom jagnjila,proletos sam kacio sliku njene jagnjadi koju inace kastriram i idu na klanje ,uvek se blizni i vrhunski gaji jagnjad zato sam je i zadrzao.to sve zavisi od odajivaca a sluzbe :haha:mogu da urade sta god hoces jer papir trpi sve.jagnje dovezeno na crno(ako je to moguce) pedigriras bez problema ali bas bez ikakvih problema,toliko.

ljudi malo obratote paznje sta pisete,svi bih nesto nabrzinu i sve se moze,a ako neko nekog zajebe rupa na nebu,daj mo ljudi da korektno radimo i da ne namestamo i provlacimo,znam da je prevelik zalogaj ali ja sam za korektan i legalan rad,kolega zemun svaka cast na lepo odgajenja grla

svaka cast zemun ko i uvek sve pod konac,mogu samo mislit koliko truda je ulozeno da se na ovom skucenom genetskom terenu napravi takvo nesto
ljudi ne pisite svasta javno ovaj forum je mnogo citaniji nego sto mislite(u to budite apsolutno sigurni),pa da ne bi bilo problema ili pisite u siframa ili samo pp,ko treba da shvati shvatit ce
pozdrav ekipo

Nazad
Vrh