Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
srecan sam sto imam dva najbolja radnika na svijetu, oca i majku koji mi pomazu i daju bezrezervnu pomoc u svemu!entuzijasta je napisao(la):Culeticu, ti si srecan covek
hvala Miljko,lijepo je cuti pohvale, pogotovo ako dodju od jednog takvog odgajivaca! Svako postovanje i divljenje vasem radu! Pozdrav i sve najboljemiljko je napisao(la):fino ovo izgleda, ujednaceno sa realnim podatcima i dobrim prosekom sto je najbitnije. Dobar prosek govori o kvalitetu citavog zapata a ne samo pojedinih grla. Samo napred druze
odlucujem ih sa 2,5 -3 mjeseca starosti,uvjek su mi u stadu 3-4 ovna koje izdvajam iz stada za vrijeme visoke bremenitosti,dok ih uvodim u stado kada jagnjad budu oko mjesec dana starosti. Tim nacinom postaju agresivniji a zenke pre dobijaju volju za parenjem, samim mirisom i angazovanjem ovnova. Treba voditi racuna o kondiciji kako ovnova ,tako i ovaca naravno. Uglavnom kod mene se pare sve u nekom periodu od mjesec dana kako pocne mrka. Ako je losija kondicija kod ovaca pustim ih da se malo odmore ,pogotovo ako je van sezonsko parenje.djura je napisao(la):sa koliko dana starosti odlucujes jagnjad i kako postizes da se ovce pare u priblizno isto vreme, pitanja za ovcara pocetnika
hvala kolega "zemun", nekako "mafijaski" zvuci. zato jedan veliki pozdrav mom prijatelju Zeljku!zemun je napisao(la):@ovcar pocetnik
Sve pohvale za jagnjad.Za jednog "pocetnika", a i za one iskusnije ovo je odlicno.