lle de france rasa ovaca

jos jedna stvar povodom danasnjeg datuma, ne pripada ovoj temi ali mi ne zamerite
nemojte gledati ko ovo prica, samo slusajte o cemu se radi
http://www.youtube.com/watch?v=OWWH3kCGNFM
[/quote] e ljudi moji,gde bi sad mogli biti,ako ovi majmuni nebi zlocin uradili. izvinjavam se za :off_topic: ali ovaj covek je znao sta hoce.

jeste da nije tema ali kolega alfa 9 nisam te razumijo ili si za njega ili ne ali koliko znam kazu da je on za vrijme ovg rata bio negdje u njemackoj i svi se kada je najteza bilo sakrivali a sada kobojagi oce da poprave stanje zato nema sta da se razvija valjda ce biti bolje a cijene samo skacu nesto ce valjda biti :ppozdrav:

nije bitno ko govori,bitna je poenta,a to je da svi mi treba prvo od sebe da krenemo,iz naseg dvorista,od naseg stada,da damo maximum od sebe i taj maximum ulozimo u nas posao tako da dodjemo do tog nivoa da nas nije briga hocemo dobiti podsticaj od drzave.
Izvinjavam se na :off_topic:,urednik neka koriguje. :ppozdrav:

Neću brisati, ali da na ovome završimo.
Em je Forum Ovčarstvo i ...., em Ile de france Tema, tako da jedino ako nastavite diskusiju na francuskom, neću smatrati za :off_topic:. :haha: Naravno, ovo za francuski je šala, a ostalo .... :zli:

Lep i priajtan praznični odmor i nedeljni ručak!

:ppozdrav:

xokrvq.jpg

Post je spojen: [time]1299989214[/time]

jagnjad starosti 2-3 mjeseca
Post je spojen: [time]1300014600[/time]

pozdrav svim ovcarima

izgledaju fino,dali ovo ostavljs za sebe priplod?kolega divim se vasim slikama i mogu reci svaka cast samo napred,

imam trenutno 80-tak jagnjadi,ocekujem i prinove ovih dana,ostavicu sebi nekih 10-tak podmladja dok ce ostalo biti na prodaju. hvala na komentarima i svako dobro!

lepi jagnjici :ppozdrav: samo kolega pocetnik recite mi cime su ispisani brojevi na njihovim ledjima i koliko dugo mogu da ih imaju dok se ne skinu :sta:

Ima sbrojeve za kupiti u Novom Sadu u "Kliru", nesto slicno kao kad zigoses samo umocis u boju. Traje dosta, meni sluzi dok se ne polupaju tetovir brojevi, znaci oko mjesec dana. Nekako mi je bolje neko lupati markice u usi, ali sve je stvar izbora. Pozdrav svima i hvala na komentarima. Svako dobro momci

Nisam vagao, ali jagnjad sa 3 mjeseca imaju izmedju 30-40 kg,zavisno od toga da li su bliznad ili ne. Mogao bi samo prokomentarisati da sam jagnje sa 2 mjeseca i 4 dana vagao i da je imalo 35,5 kg, inace jedince u pitanju. Znaci to je izuzetak, bude blizanaca i nesto laksih od 30 kg prilikom odbijanja, ali treba biti realan i ne treba preterivati i vjerovati u sve sto se prica. Svaki novinar ce napisati ono sto mu se kaze, ali na koji nacin on moze taj podatak provjeriti?... :ppozdrav:

fino ovo izgleda, ujednaceno sa realnim podatcima i dobrim prosekom sto je najbitnije. Dobar prosek govori o kvalitetu citavog zapata a ne samo pojedinih grla. Samo napred druze ::svaka cast::

Nazad
Vrh