lle de france rasa ovaca

Hvala svima vasa misljenja mi mnogo znace :ppozdrav:.Pozdrav za kolegu ille de franc koji je zasluzan za odgoj ovog ovna i pozdarv za kolegu Sarbanca koji me je posetio u toku nedelje i dao odlicne savete( uzvracam posetu) i naravno pozdrav za sve vas

BOCA je napisao(la):
Hvala svima vasa misljenja mi mnogo znace :ppozdrav:.Pozdrav za kolegu ille ................................u) i naravno pozdrav za sve vas

Dobrodošao na Forum, u tvom predhodnom post-u stavio sam malu napomenu i ispravio neke greške. Nov si na Forumu, pa za početak samo mala napomena da nije uobičajeno, da ako Urednik nešto napiše da se to briše !?!?! Nije ovo zbog sujete ili nečeg sličnog, ali postoji neki red!!!

Podsećam na obavezu predstavljanja, jer je to pravilo foruma, a i red je, jer te većina članova ne poznaje!! Klikni ovde: http://poljoinfo.com/index.php?topic=2.0 i predstavi se sa par rečenica!

:ppozdrav:

Izvinjenje ,stvar tehnickog nesnalazenja pri postavljanju fotografija neznam cak ni stasam izbrisao :sta: :sta:...

one of the best, ako je još živ, kašto nije onda ima desetak godina...na vizitki je imao 6
ht8yu9.jpg

ovo su neke od slika sa proslogodisnje izlozbe ovaca u Madjarskoj. Mladi ovnovi starosti 11-12 meseci, tezine 96-98 kg.
osgzkk.jpg

Post je spojen: [time]1297973138[/time]

Post je spojen: [time]1297998546[/time]

Post je spojen: [time]1298023787[/time]

Post je spojen: [time]1298049040[/time]

ovcar pocetnik je napisao(la):
ovo su neke od slika sa proslogodisnje izlozbe ovaca u Madjarskoj. Mladi ovnovi starosti 11-12 meseci, tezine 96-98 kg.
..............................................
pozdrav svim ovcarima!

Lepi, okupani, kao "valjčići", teški, ali kolega "ovcaru početniku" i fotografije su vam, ala ovnovi, mnogo "teške" (skoro MB). Ljudi sa slabijim Internetom nemaju šanse da ovo vide, a takvih ima ih puno.

Molim vas ubuduće za stavljanje više fotografija koristite neki ImageBam ili ImageShack, evo kako to izgleda ispod:

:ppozdrav:

Prekrasna grla. Ukom mjestu se odrzava izlozba i kada?

Nisam znao da Madjari imaju tako kvalitetan IDF,svaka cast...

Negdje u maju, isli smo organizovano preko udruzenja odgajivaca ovaca "Bikara" iz Vrbasa,ne sjecam se tacno datuma. Uglavnom ima sta da se pogleda, gledajuci na trenutno stanje u regionu, sto se ovcarstva tice. Veliki pozdrav svima i jedno izvinjenje za postavku slika, pokusao sam da ih smanjim ali nesto zablokiralo, pokusao jos par puta i odustao. Nadam da ce biti bolje sledeci put. Pozdrav!

Trenutno je u susednom boksu jos jedan ovan sa dviskama pa se ne podnose,osim kad su zajedno u boksu znaju ko je jaci a ovako sa ovcama sve zivo polome.inace vezivanje je naj veca greska jer ovan postaje agresivniji ,ali sta da radim kad moram,nemam gde da ga sklonim.u njihovom boksu trenutno borave jagnjad

2889m2q.jpg

Nazad
Vrh