lle de france rasa ovaca

2n7nn1h.jpg

2r74kl2.jpg

dobro vece svima, konacno sam napravio par aktuelnih slika naseg stada ali cu ovde samo neke postaviti jer bi bilo previse a i da ne bude to pogresno protumaceno. Vise slika ce biti narednih dana na nasoj web stranici evo nekih
ovo su ovnovi od kojih je na ovoj slici dge su obojica levi bio sa dviskama a desni ce ih pariti u aprilu
16kyhas.jpg

29zsmu0.jpg

e5n3tw.jpg

a evo par slika i jaganjaca, najmaldji su oko 7 a najstariji 10 nedelja
2poef7r.jpg

6o1s3t.jpg

zko0mu.jpg

pozdrav svima i drago mi je da je forum u zadnje vreme opet oziveo. Na zalost ni ja nisam mogao nesto bitnije da doprinesem zbog svojih obaveza i odsustva ali ima jos vremena, zima ce jos malo potrajati :cao:

Miljko ovog prvog ovna smo videli kada si uvezao,a koje je poreklo ovog drugog levog na slici 2 i koliko je star :ppozdrav:

Pa za jagnjad je potrebna dobra hrana jer tada im je to najpotrebnije. Iluzorno je ocekivati da se jagnjad dobro razviju i pokazu svoj genetski potencijal u nekim skromnijim uslovima gajenja i sa losom hranom. Za nase pojmove ovo je dobra lucerka kakva bi trebala da bude mada vidim da to cesto izaziva cudjenje.
Sto se ovnova tice oba su dosla iz D. Otac od jednog potice sa farme odgajivaca "Lavie" (nadam se da se tako pise) a drugi vodi poreklo od odgajivaca Matri takodje iz FR i oba su stara skoro 20 meseci

339rd5x.jpg

Post je spojen: [time]1298807600[/time]
sad ulazi u 4.mrku, inace vec 4 godine je na pasi,ali dobro izdrzio,jer puno njih su sepali,slabi su ovnovi bili,ali ovaj TORO je jedini koji je najbolje pokazao.bio je u stadu od 400ovaca,sad sam ja uzeo. molim komentare

ovaj mi je jedini ovan,ostale su zenkice
Post je spojen: [time]1298810848[/time]

koliko je kod vas cijena ovakvih ovnova :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1298810956[/time]

Nazad
Vrh