lle de france rasa ovaca

kolega pocetnik ja nebih komentarisao grla(za sve pohvale)ali svaka ti cast na ishrani ovaca,nemam reci,samo nastavi

brate ako si ti pocetnik ja idem da se ubijem, do danas sam sebe smatrao pocetnikom, sad tek vidim da nisam jos ni na pocetku :ppozdrav: :ppozdrav: svaka ti cast majstore ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::
i da naravno, ako mozes jos koju rec reci o svom stadu, malo nesto o objektu, cisto da zacinis ovo sto si zakuvao :ppozdrav:

Dobro nam dosao "ovcar pocetnik" (kako to skromno zvuci)!
Da nebi bilo zabune, kolega je sve samo ne pocetnik i dobro je sto je konacno odlucio da nam se prikljuci a bilo bi dobro da nagovori jos jednog kolegu, sa kojim je inace u vrlo dobrim odnosima, da nam se i on prikljuci.
Pozdrav

@ovčar početnik dobro došao-
svaka čast na grlima,izgledaju svjetski,a i ishrana je vrhunska jer izgledaju kao burad.

Ovakvi članovi kao ti imaju mnogo korisnog da kažu,a mi ostali sigurno možemo od njih mnogo da naučimo.

jedna moja IDF bredja dviska,3-4 mjesec bredjosti:
2hrprn6.jpg

9sz1he.jpg

wapxmd.jpg

2iiaoeh.jpg

mladi ovan:

2dayaeg.jpg

Petar 90 je napisao(la):
lepo lepo,nema sta ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Hvala kolega.
Tek sam na početku što se tiče ove rase,tako da se nadam kroz neko vrijeme da će se neke stvari popraviti,što se grla tiče i da ću uz pomoć stroge selekcije i kvalitetnih ovnova doći do solidnog stada.

Posto sam se od skoro uclanio na ovaj forum ali ga vec izvesno vreme pratim ovim svojim prvim postovanjem zelim da zahvalim ljudima koji su ga osmislili i ljudima koji su ga svojim konstruktivnim ucestvovanjem unapredili :ppozdrav:.Za mene on prestavlja nemerljiv izvor znanja i iskustva.A sada bih i ja dao svoj doprinos nadam se lepim slikama veceras ojagnjene dviske (zensko jagnje tesko 6kg).

5bbsd2.jpg

2enlybt.jpg

etz3ah.jpg

dorzo5.jpg

Ponosni otac sa farme Strainovic
nq1gzp.jpg

Poceci radova na farmi
femm55.jpg
fdwpas.jpg

Odgovor

Ovo je jedan od kvalitetnijih ovnova koje sam video u zadnje vreme. Prošle nedelje viđen uživo. Objekat za ovce i nega ovaca kod kolege Boce mogu poslužiti kao uzor.

Nazad
Vrh