lle de france rasa ovaca

2vvp5ae.jpg
2w6xvsm.jpg
2mx1fz8.jpg
2z53moi.jpg

Posto je nastupila sezona "fotkanja" moj doprinos temi jednim malisom koji ce verovatno imati privilegiju da sledece sezone uziva u drustvu devojaka kao i jedna dviska za koju verujem da se nebi postidela svojih francuskih koleginica i jedna kolektivna sa nesto zenske siljezadi.

miljko je napisao(la):
bravo kolega, cenim ulozeni rad :cao:
Hvala, kolega.
Moracu ovaj put da budem malo neskroman i da primetim da osim ulozenog pukog rada, velike ljubavi,nesto novca ima tu (valjda) malo i znanja.

ja to druze nisam nikada ni osporavao a "rad" sam iskoristio kao terminus koji bi trebao nekako sve to da objedini :cao:

zemun je jedini u srbiji koi je obdrzo pravo stado moze da prica ko sta oce i dalje tvrdim da je najaci sa ovcama ile de france u srbiji drago mi je da je taki zaljubljenik u ovu tovnu sortu
sa miljkovim uvozom ce mnogi popraviti stada i drago mi je da je uspeo sa uvozom :D

kolega zemun molio bi vas da mi objasnite kako radite kupiranje repova jaganjaca da tako lepo izgledaju bez repa sa gumicom ?ili?

suky je napisao(la):
kolega zemun molio bi vas da mi objasnite kako radite kupiranje repova jaganjaca da tako lepo izgledaju bez repa sa gumicom ?ili?
Gumicom, a navlacim je klestima.

Evo malo slika mojih IDF ovaca(dviski) i mladog ovnića:

vxemj7.jpg

2zh2p2q.jpg

11qtm4n.jpg

4pwk1s.jpg

Evo istog ovnića slikkano kada kupljen- pred mjesec dana,u sredini je on:

24endp4.jpg

imali zainteresovanih neko od vas za uvoz ile de france iz fracuske na prolece??
Post je spojen: [time]1291918887[/time]

interesuje me musko jagnje ili ovnic do 40 kila ako neko moze da mi pomogne neka se javi .. beograd ili uza okolina pozzz :ppozdrav:

Nazad
Vrh