EatMeatOrDie
Član
Mislim da je mr Zemunac iskucao jednu gorku delimičnu istinu citirajući Linekera i dodajući svoje mišljenje u vezi (mrskih) nemaca. Nemci jesu ekonomska sila br 1 u Evropi, ali su iza V. Britanije, Francuske, Španije. Konzumacija u Nemačkoj je 0.8 kg po glavi stanovnika godišnje dok je u VB 5, Island 20, Farska Ostrva 33!! Francuzi i mene nerviraju, znaju da kenjaju a kad treba da se zapne i učini ljudima oni se okrenu.
Trebao je biti uvoz početkom ove godine,problem je bio karantin, moje mišljnje je da će biti uvoza većeg broja glava i krvnih linija veoma skupih ovnova u sledeće dve godine. A o tom po tom..
Miljkovići su uvezli ne baš extra grla, ali su uvezli 2 nove krvne linije u Srbiji a, možda i šire.
Žao mi je što nemogu da postavim video zapise idf sa najačih farmi u Fr i VB..
Trebao je biti uvoz početkom ove godine,problem je bio karantin, moje mišljnje je da će biti uvoza većeg broja glava i krvnih linija veoma skupih ovnova u sledeće dve godine. A o tom po tom..
Miljkovići su uvezli ne baš extra grla, ali su uvezli 2 nove krvne linije u Srbiji a, možda i šire.
Žao mi je što nemogu da postavim video zapise idf sa najačih farmi u Fr i VB..