Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
knezevicm je napisao(la):IDF stari 10 dana
.........................
milosica je napisao(la):pozdrav svim forumasima a narocito IDF-ovcima sve najbolje i HRISTOS SE RODI. Video sam na slici kod b92miki kamenu so gde se moze nabaviti i posto. hvala vam unapred
neznam odakle si iz backe al u svilojevu blizu apatina uvek ima ja kupio kamena od 45 kg pre nove god tada je bio cena 21 din/kgmilosica je napisao(la):ako imas neki kontakt broj ili adresu mozda i moze nesto da se uradi
Dali ste dobili i "papire" za njih i ako moze ubacite neku fotografiju da vidimo sta je preostalo?Edi je napisao(la):Kupio sam ile de france rasu ovaca na imanju u Opovu, 2008. godine. Da li neko od vas može da mi kaže da li su ovce sa ovog imanja kvalitetan lle de france?
Edi je napisao(la):Kupio sam ile de france rasu ovaca na imanju u Opovu, 2008. godine. Da li neko od vas može da mi kaže da li su ovce sa ovog imanja kvalitetan lle de france?
Rogovi kod idf-a nisu dozvoljeni i to se smatra za anomaliju.matke. je napisao(la):da li ill de france ovnic oko 28 kg sme da ima male rogove, vidi se kao da probijaju kožu, ili je tu došlo do nekog ukrštanja ?
Hvala ti !zemun je napisao(la):Rogovi kod idf-a nisu dozvoljeni i to se smatra za anomaliju.matke. je napisao(la):da li ill de france ovnic oko 28 kg sme da ima male rogove, vidi se kao da probijaju kožu, ili je tu došlo do nekog ukrštanja ?
Takva grla nisu za priplod.
Edi je napisao(la):Slikao sam juče ovce ali bezuspešno pokušavao da prebacim ................... da vam prikažem naše stado.
Pozdrav uz izvinjenje.