lle de france rasa ovaca

sta mislie postovani ovcari o ovom tekstu ?

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/Agrar/story/145459/Pet%20ovaca,%20a%20stado%20od%2060%20grla!.html?message=ok

dobro uvelicano,radem mesa jaci nego tekselov,pitam se odakle je uvezo posto meni traze oko 590 e po komadu dviski iz francuske al dobro,po meni sve je lepo ali uvelicano,ljudi koji imaju po 100 komada mora da su milioneri..........he..he
Post je spojen: [time]1293573266[/time]

covek kad je davao izjavu bio je pijan kao letva,jedva je sastavljao reci i stajao na nogama,bio sam prisutan,tako da sve napisano uzmite s rezervom a i novinar koji je to radio nije bas covek za ovakve price
:ppozdrav:

Bilo mi je u startu jasno da je NEMGUCE to sto je napisano ali nerazumem sta takvi novinari sa takvim reportazama postizu ? :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

E, moj Marko "jake" ti novine čitaš, kakve novine takav i novinar, a tek da im znaš glavnog i odgovornog urednika, on ti je tek "prava ćvećka" !?

Demokratija je to. Piše i priča, ko šta hoće
A "svaki ciga-svoga konja hvali"
Ne treba da se "palite" toliko

Procitao sam ovo u nedelju,i odmah shvatio da su novinari MALO vise napumpali celu pricu,da je to tako domacini koji uzgajaju ovce bi bili najbogatija klasa u Srbiji.Ovi novinari su isti kao nekad Oni Slobovi.KOzna mozdsa nekog i nagovore da krene da uzgaja ovce,pa mozda bude i pozitivno.....PPozz

Covek je izgleda shvatio da je Srbija zemlja cuda (samo nam jos Alisa fali ) pa sad jedno cudo vise koga briga.
A sto se novinara tice, kad mogu "velike" novine i "velike' televizije da pisu i objavljuju svakakve gluposti sto ne mogu i mali.U ostalom i prica o akcijama nije nista manje glupa od ove a 'progutala" ju je cela Srbija .

evo malo i nas
2mpifld.jpg
2v0zvit.jpg

slikano telefonom tako da je slika malo losijeg kvaliteta kao i telefon

morkopozega nek je sa srecom :D

ovaj snimak je suvisno komentarisati to je isti slucaj ko sto onaj u oglasima prodaje ovna uvoznog 1000e :haha: :haha: :haha:

Dragi prijatelji forumasi, hvala na lepim cestitkama.
Mi takodje zelimo svima vama i vasim nadrazima srecnu i uspesnu Novu Godinu da budete zdravi i veseli i da na najlepsi naci proslavite predstojece Bozicne praznike.
Vladan i Ivan Miljkovic

6r398y.jpg

2qsqviv.jpg

Jagnjad blizanci zenski stari 2.5meseca sa majkom

2lizk8x.jpg

Siljega stara 10meseci

24matet.jpg

5pinax.jpg

Ovnic star 8 meseci

Nazad
Vrh