lle de france rasa ovaca

Ovo vec lici na nesto, svaka cast kolega ovi decki mi se posebno svidjaju

Prvo da pohvalim primetnu negu na grlima :D
Ovnic na zadnjoj slici koji gleda na desno i u sredini je ok skroz,cini se bar po slici(sirina ledja i plecki,...)ostala 3 nista posebno,prosecni za nase uslove
:ppozdrav:

u svakom zitu ima kukolja.ni na francuskom sajtu nije sve idealno kolega miladinovicu,imas ti kakvu taze sliku posto mi treba neko ekstra musko grlo jer sam ovna prodao a fale mi jos dve linije

Ma znam ja to koliko i sta je idealno procentualno od broja ojagnjenih jagnjadi u proseku,samo sam komentarisao sliku i izneo svoje skromno misljenje na osnovu onoga sto sam video.sto se tice uvoza iz Fracuske verujem da ste kao ozbiljan odgajivac vec upuceni gde se sta ,kako i koliko kod Francuza moze naci.Takodje sam cuo pricu da ce Inpak uvoziti opet na jesen grla IDF iz Nemacke pa se raspitajte kod njih oko tih priplodnjaka,verujem da u Srbiji vam nema nista zanimljivo.

kolega MILADINOVICU nisam ozbiljan odgajivac slika iz francuske sam se nagledao,sa gospodinom Pinjoom sam sedeo na zlatiboru na farmi agrotornik citavo popodne,samo FRANCUSKA je daleko i naravno tvoje misljenje prihvatam kao i od bilo koga sa foruma i u to ime hvala,nego ako imas koju sliku tvog stada "okaci"jer svaka informacija o dobrim grlima me zanima,nadam se da ce aleksandra iz inpaka uvesti nesto kvalitetno.POZDRAV

Slika mojih grla ima u temama dosta,mozda i previse(sjenicka,romanova,texel i melezi,rase koje inace drzim,vise hobisticki,nekih 40ak komada odraslih,u temu IDF se nekad ukljucim zato sto mi je to interesantna rasa,okacim nesto zanimljivo il sl)
Nema na cemu,forum i sluzi za komentarisanje i ucenje novih stvari,nekad ga zloupotrebe i za reklamu koja moze bit dobra il losa,zavisi od reklame ::namigivanje::

Jos malo o novinarima i clancima:),ovaj clanak (Regionalni list Napred)je o izlagacu sa izlozbe u valjevu,slike sam vec okacio a o istinitosti sudite sami
2nipqw5.jpg

dr5gl5.jpg

Čovek je predstavljen kao jedan od nekolicine tj po broju iz novina jedan od sedmorice NE veličanstvenih. Ima malko više odgajivača IDF rase ali, nije bitno to već ova jagnjad Mirka iz Požege. Elem čovek ima čistunce i to je ok, sva grla osim onog očiglednog meleza sa merinom imaju žensku glavu, prosečne širine i dubine tela, što dovodi u pitanje da li su zaista čistokrvna.
Bilo kako bilo, pristojna su.

ma covek je bio pijan ko letva za pocetak.ovan mu je teski mesanac i on+jedna od dviski srednjih(pajine su inace:)) tesko da bi nabrali 98 kg.pored je obor sa jako sitnim romanovim pa uporedite
ps.inace na izlozbi su pobedile Sjenicke ovce koje imaju sepavost vrlo lose zalecenu,plavi kamen svuda,neobradjeni papci itd,skandal!!!,jos meni prodaju pricu kako to nije to,ja lud ispadoh :zli:

Posto sam prozvan da odgovorim .na drugoj slici na strani br.33 i jesu zenska grla zato i imaju zensku glavu G.EatMeatOrDie .ostala 4 su muski vidi se po testisima i od njih 4,dva vrede a dva su iskljucivo za konzum kad je u pitanju IDF . toliko .
Post je spojen: [time]1286215849[/time]

siks je napisao(la):

Edited by Maestro:
Sve je lepo uradjeno samo su uzete pogrešne adrese (stringovi). Može i tako, ali je elegantnije ako se uzme iz drugog "prozorčića" odozgo, gde piše: Clickable Thumbnail For Messageboard / Forum, desni klik mišem i Copy, onda se vidi mala fotka (tzv. "Thumbnail"):

:ppozdrav:, ::svaka cast:: Moderator

Kolega Siks imate sasvim dobrih grla (ali i onih drugih). Naravno ocjena uzima u obzir sadasnje stanje rase na ex ju prostorima.

opet akanje oko slika i postavljanja, jedino ti kolega Maestro potenciraš na čitavom forumu umanjivanje i akanje ne kažem da nisi u pravu ali mislim da je nepotrebno stalno se vraćati na to objasni lepo ljudima kako da smanje rezoluciju slike i gotova priča

urban je napisao(la):
opet akanje oko slika ................ ne kažem da nisi u pravu ali mislim .......................smanje rezoluciju slike i gotova priča

Slažem se sa tobom, ali moraš priznati da ti je mrsko da klikneš kada vidiš samo link, jer neznaš šta se iza toga krije. Ovako bar nešto malo vidiš (mala fotka, thambnail), pa ako ti se svidja, otvaraš dalje. A da ne govorimo o sporom Internetu i brzini download-a velikih fotki!!!

"Priča" oko rezolucije već na početku napravljena, ali to većina ne može da shvati ili neće, jer ni svoje digitalne fotoaparate ne znaju da set-uju da prave manje fotke, već "piče" 1600x1800 i više, preko 2 MB.

U svakom slučaju pokušaću da, kada budem imao malo više vremena, objasnim upotrebu Microsoft Office Picture Manager-a, mislim da je najjednostavniji za smanjenje rezolucije, odnosno veličine fotografija, a i većina ga ima.

neznam sta se desava sa ovim francuskinjama, 7 mi se ojagnjila,sve po jedno.jel ce to biti bankrot? :bravo: :bravo:

Nazad
Vrh