lle de france rasa ovaca

Za nase uslove vise nego dobro grlo,bit ce od njega pravih potomaka
:ppozdrav:
Post je spojen: [time]1272947266[/time]

Tordajev ovan,slikano s reklamnog materijala pa je slika malo losija

bio sam u obrovcu i video robu. bilo je samo nekoliko dobrih siljegica na izlozbi ostalo nista posebno . pricam samo o il de fransu posto su obrovcani poznati po tome. zalio mi se jedan uzgaivac iz obrovca da je sve namesteno. posle sam bio u 3-4 kuce i vide 5 puta bolje ovce u jednoj sam cak i pazario ovce

ja mozda malo preterujem ali je pored genetike koja je ovakva ili onakva jako bitno da li su zivotinje zdrave. Samo zdrave zivotinje mogu dati dobre rezultate.Sve izlozbe na kojima se ne radi analiza krvi su po mom misljenju jako diskutabilne.Nas su takodje zvali na izlozbu u Sakulama i Kragujevac ali smo ipak odbili iz tih razloga.Samo zivotinje koje bi bile prodate mozemo nositi, one koje se vracaju u stado sa novosadskog sajma prvo idu u karantin od mesec dana pa onda u stado.
Zato opet kazem, vodite racuna o zdravlju zivotinja

Gospodine Milošice ili već kako vi mora da ste bili kod onih koji su hteli za ove dve godine koliko postoji udruženje da ga rasture pa pošto nisu uspeli sad je sve nameštano.Napišite imena tih ljudi, a mi smo trenutno prikazali ono što imamo.Znamo mi vrlo dodro šta je kvalitet namojte sumnjati u to ali je trenutno to tako i mi se toga ne stidimo.

nisi me krcedinac razumeo ja sam pristalica da to bude jos bolje i lepse po meni je bilo solidno organizovano i meni je to interes i ja hocu da budem deo te price ali je cinjenica da su ljudi iz obrovca vecinom i to velikom ostali kod kuce sa ovcama a izlagaci su vecinom iz tovariseva i palanke a onaj moj komentar je samo prepricana prica od tih ljudi a MOZDA SI I TI U PRAVU. o imenima nije lepo. moj predlog za dogodine je da se malo vise izreklamirate i da paprikas se kuva subotu popodne ili nedelju ijutro. pozdrav udruzenju

Sa strane posmatrano,bolje da se radi ikako i ista nego nista,zato napred samo momci,ako imate opoziciju to je generalno dobro ,zdrava konkurencija uvek prija
:ppozdrav:

Mi smo napravili udruženje da bi svi imali bolje uslove, prodaju .Naprotiv nekim mešetarima tj. bivšim članovima i takozvanim savetodavcima iz N.Sada nije odgovaralo, zna se kako se na sajmu postaje šampion bar mi to znamo.a ove godine su nam lošije ovce za trideset posto u odnosu na prošlu .E to što ima izlagača i iz drugih mesta to je po meni dobro pa mi iz Obrovca imamo šampiona sajma pa valjda zato ljudi neše naizložbu haha.
Post je spojen: [time]1273094822[/time]

bice nama bolje ali ne zaslugom drugih nego samo nas samih.a opozicije i neopozicije ce biti uvek zato mi treba da gledamo kako ce mo jedni drugima pomoci a i danas je DJURDJEVDAN treba da se proba kakvi su mali idf. POZDRAV SVIM SVECARIMA

Zvali smo sve da dođu ida vide,a mnoge i da izlažu svoje životinje,sledeći put će biti još bolje ovu priču sa izložbom nemože niko zaustaviti,bivši članovi su postali to neplaćanjem članarine(1500 din godišnje).Nama nije prroblem da na našoj izložbi pobedi neko sa strane,nakraju ovce je ocenjivala komisija u sastavi dr Miroslav Žujević,mr Ivan Pihler i ing Aleksandra Jocić.Mislim da bi trebalo napraviti nekakav dogovor u vezi kalendara izložbi za narednu godinu tako da se izložbeni dani ne poklapaju.

Edited by: Maestro

siks, ili si grešio kod kopiranja link-ova, ili je ImageTitan napravio problema, ali video si da ne valja i da se javljaju iste greške kao i na poredhodnom post-u. Uspeo sam nekako da "iskopam" linkove i napravim "restauraciju", jer šteta lepi primerci IDF, ali savet ti je predji na neki novi program za up-load fotki (ImageBam), imaš kompletno Uputstvo na adresi: http://poljoinfo.com/caffe/postavljanje-slika-na-forum/msg134161/#msg134161. Videćeš, mnogo je jednostavniji i odjednom ti daje linkove za sve up-loadovane fotke, samo napraviš Copy -> Paste.

:ppozdrav: Moderator

Evo jos mog stada.

Za priplod nema nista trenutno ,ostavio sam 6 zenskih za remont ostalo prodato za klanje imamjos 4 mala jagnjeta 2 su muska ali su od prvojagnjene ovce pa i nisu neki kvalitet,jula treba da se jagnje neke ovce pa cemo videti sta ce biti.A hocu da prodam ovna ili da ga menjam za drugog ,moj je 3 godine star. :ppozdrav:

Nazad
Vrh