lle de france rasa ovaca

Oni koji su bili mogli su da vide oko 160 životinja u četri rase IDf,Wirtenberg i promotivno Racka ovca i Romanov Ovan.Prvog dana je bilo 32 ekipe u takmičenju u kuvanju čobanca,drugog je bio izložbeni dan.Ovce je ocenjivala komisija u sastavu DR Miroslav Žujević,MR Ivan Pihler i ING Aleksandra Jocić
Post je spojen: [time]1272372156[/time]

23vltl5.jpg

Post je spojen: [time]1272827135[/time]

gledao sam slike na vasem sajtu,vidim da je bilo dosta ljudi na izlozbi,al jako malo ima slika izlozenih grla

Za nase uslove vise nego dobro grlo,odlican pazar kod Surde
Video sam i slike neke potomaka njegovih ,daje ok jagnjad
:ppozdrav:

nadam se da ce da daje dobre jagnjice...gledo sam ja kod ljudi sve i svasta pokaze jednog ovna a pario drugi ovan zemlja srbija puna iznenadjenja...videcu kod mene kake ce da da jagnjice tad verujem i njemu i sebi :D

Ovan je dobar, ali mi čuli da je uginuo, dobro je da nije.
Post je spojen: [time]1272913366[/time]

@lle de france

cestitam na kupovini...prava roba.. :D
Post je spojen: [time]1272916813[/time]

hvala na cestitkama.. priplod nikad nisam merio niti cu ovna da merim..ko je vido ovna uzivo neka napise najbolje je kad drugi pisu :D

idhge9.jpg

ioqm9u.jpg

bljdh.jpg

ima li i koja slika s preda ili od pozadi, sve vreme samo glavu i njusku vidim, mora da je to najbitnije ili?

Nazad
Vrh