LJubitelji tomosa , apn i drugi modeli

Moze i na skuter ali apenko moze i u njivu i na kolski put a kad nesto crkne, jeftino se i brzo sredi.

27042012395.jpg

batice ovaj ti nece dugo, nije on pravljen da nosi toliki teret, moze da ti pukne viljuska ili ram,bolje te dzakove spakuj u kola i vozi misko!

Gdje ce puknuti jedino se moze desiti da pukne gdje se preklapa ja imam skutera vec 7 godina kineza i jos mu nista nije pucalo a nema sta nisam vozio na njemu. Jedino su im slabe elektronike ja sam do sada promijenio jedno 4 reglera i opet mi otisao.

Video sam pre neki dan sjajan zeleni APN, kupljen u Padini za 18000 dinara, ja sam ga imao davno, pa sam ga prodao,a sada bih voleo da imam ponovo taj divan motor, idealan za obilazak njiva. :ppozdrav:

Томос АПН је неуништив а делови прејефтини. Све јасно.

Imam jedno pitanje... Strelica na klipu ( tj sastav karika) kod apn 4 se okrece prema usisu ili izduvu? Davno sam izasao iz tih voda i sad nisam siguran gde da je okrenem a treba da sastavim jedan apn. Ako nesto znaci u pitanju je elko klip. Unapred hvala svima koji znaju odgovor!

Данас сам видео на неком Томос Аутоматику нове регистрационе таблице. Јел истина да више неће постојати трајна регистрација за наше Томосе до 50 ццм?

Za sve bicikle sa motorom do 50cm3 dobijaju se zute tablice i svake godine na tehnicki,tu spadaju i tomosi i skuteri..... Bem ti drzavu
A koliko i kosta gorivo bicikla najbolje prevozno sredstvo,nit se kvari nit trosi,moz se vozi u svim vremenskim prilikama,pali i na minus 40 i na plus 40 :D Samo da moze noge da motaju hehehe

Za sve bicikle sa motorom do 50cm3 dobijaju se zute tablice i svake godine na tehnicki,tu spadaju i tomosi i skuteri..... Bem ti drzavu
A koliko i kosta gorivo bicikla najbolje prevozno sredstvo,nit se kvari nit trosi,moz se vozi u svim vremenskim prilikama,pali i na minus 40 i na plus 40 :D Samo da moze noge da motaju hehehe

A mož' i da ostaneš bez njega ako ga ne paziš 2 minuta...:sjasi::off_topic: :osmeh:

Zavisi gdje ga ostavis hehehe :) Uglavnom postoji takvi slucajevi al to je ipak kao da si ostavio motor ili kola a otkljucano.
Imao sam apn 4 nekoliko godina,a u PTT zaduzio nekoliko motora,tj zavisi od rejona,apn6(znaci god oko 2001-2003 noviji su jako dobri motori,dnevno sam prelazio po 35-40km,desio mi se samo jedan bezalen kvar,crkla sijalica od fara i da zaboravih sajla od kvacila pukla.

Nazad
Vrh