LJubitelji tomosa , apn i drugi modeli

Na to sam i sumnjao da ce biti veca potrosnja zato sam i pitao.

Ljudi jel' zna neko sta je u pitanju kad zakurblam na Tomos automatika a kurbla onako upusti kao da se nesto otkacilo unutra!

lepo vraca kurblu gore nego kad hocu da zakurblam ne oseti se kompresija uopste. Mogu prstom da spustim kurblu dole!
Пукла ти корпа! Тако је и мени било. Уопште нема компресије, курбла пада без скоро икаквог отпора. Мајстор заварио и решио проблем.

Moguce da je to u pitanju, motor je lepo vukao i odjednom u voznji prestao a u leru je radio bez problema! I kad sam hteo opet da ga upalim kurbla pada kao sto si ti opisao!
Hvala kolegama na savetima!

Danas hteo da upalim motor posle zime i upali iz 2-3 ali kad sam hteo da ga probam ono se ugasi i isgubi varnicu a kad se ohladi opet pali normalni šta može biti da ne bi kupovao delove nepotrebne ili je bolje uzeti kompletno paljenje.

Lep ti je CTX kolega, gde sam se ja sve s njim popeo, ne bi verovao. Najsladje sam se s CTX-om izvozao.

Ja se mislim da pazarim apenka 4 ili 6 onako nabudzenog malo pa da se vozim od sela do grada. Skuteri su mi too fency :))) za njivu a na apenka moze i dzak NPK napred.

Ja se mislim da pazarim apenka 4 ili 6 onako nabudzenog malo pa da se vozim od sela do grada. Skuteri su mi too fency :))) za njivu a na apenka moze i dzak NPK napred.
Мени скутери личе на бојлере. С обзиром да сам радио у фабрици бојлера, уверио сам се у истинитост те приче. Све сумње су отклоњене. :haha: Томос је закон, скутер у заклон. :haha::osmeh:

Nazad
Vrh