steva 1984
Član
Na to sam i sumnjao da ce biti veca potrosnja zato sam i pitao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iglicasti lezaj ti otisao.Ljudi jel' zna neko sta je u pitanju kad zakurblam na Tomos automatika a kurbla onako upusti kao da se nesto otkacilo unutra!
Feder nije, lepo vraca kurblu gore nego kad hocu da zakurblam ne oseti se kompresija uopste. Mogu prstom da spustim kurblu dole!obican feder koji vrca kurblu 150din
Gde dodje taj iglicasti lezaj?
---------- Poruka napisana u 08:47 ---------- Prethodna poruka je at 08:42 ----------
Feder nije, lepo vraca kurblu gore nego kad hocu da zakurblam ne oseti se kompresija uopste. Mogu prstom da spustim kurblu dole!
Пукла ти корпа! Тако је и мени било. Уопште нема компресије, курбла пада без скоро икаквог отпора. Мајстор заварио и решио проблем.lepo vraca kurblu gore nego kad hocu da zakurblam ne oseti se kompresija uopste. Mogu prstom da spustim kurblu dole!
Мени скутери личе на бојлере. С обзиром да сам радио у фабрици бојлера, уверио сам се у истинитост те приче. Све сумње су отклоњене. Томос је закон, скутер у заклон.Ja se mislim da pazarim apenka 4 ili 6 onako nabudzenog malo pa da se vozim od sela do grada. Skuteri su mi too fency )) za njivu a na apenka moze i dzak NPK napred.