Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam problem na APN 4 sa svetlima
Mislim da je 1984 god ( pogledacu na plocici pa cu reci tacno) i trebalo bi da je 6V i ,,krese ko mina "
MEDJUTIM
kad stavim sijalice od 6 volti i napred i nazad pregoru obe za par minuta , kad stavim od 12 v nece da rade
A kad stavim napred 12 v a nazad 6v onda radi ali zadnja sijalica pregore za par dana (nakupovao sam se tih mali sijalica ) a prednja ostane
Sta bi to moglo biti
Moje misljenje da je verovatno napukao magnet pa ,,pravi vise polova" a samim tim i jacu struju pa se zato to desava
hteo sam da kupim novi magnet ali nisam znao da li je ,,crno ili belo paljenje " pa nisam kupio ( crno je BOSH a belo ISKRA ) e kod mene je BOSH ( posle tek video)
Da li je neko imao ovakvih zajebancija i sta je resenje ??
moj ide 95 malo sam tezak za taj motor@goran 1991 koliko moze ici 125 ja sam vozio yamahu dt 125 ide odlicno samo trosi oko 7 lit
Prekidac je dobar ne prekida ni maloJa sam imao isti problem i rešio sam tako da sam zamenio kompletnu instalaciju i sad radi normalno. A možda ti je loš prekidač pa ponekad za trenutak ugasi prednje svetlo od trzanja pa komletna struja ide na zadnju sijalicu. ISKRINE ima i crne i bele a BOSCH samo crno
pa moj je cetvorotaktni zato malo trosi drug ima krosa 125 dvotaktni kad ga cepa trosi 7-8 litara,ako ne i vise ali zato i ide ima 30 konja a moj samo 11pa taj gorane tvoj kros ne trosi nista kod mene aprilia od 50 ccm trosi 3.5 lit
Ја имам исти мотор као и Босонога. Босонога које годиште ти је мотор? Мој је 2007. годиште. Нов томос апн6 је мање од 1000 евра и вреди сваки динар.Sad sam skoro gledao tomos apn6 alpino nov je 1200e
Ја имам Босна свећицу већ 4 и по године и ради као змај. Прва и једина.druže kupi NGK svećicu i neće više crkavati,ja na skuteru menjam na 2000 i nijedna nije crkla već ostavim za kosačicu....
Dule, ima šestica i za 100 evra, ispravna. Četvorka može da se kupi za 50 evra, takodje ispravna i kompletna. Kod nas u selu ima više motora na prodaju nego kupaca.