Letovanje 2023

Uf ebem ti Eviu, valjda je na kraju sveta. Tri dana jahali, mislim da nema dalje.....🫣

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Евија је неистражени бисер Грчке. Кад је открију београчићи има да буде каљугање као на Ситонији и Паралији....

Konkretno smo u mestu Pefki. Bogami srpski se čuje na svakom koraku. Čak sam video ispred jednog restorana i tablu sa menijem ispisanu na srpskom i jednu pekaru gde piše sve na srpskom jeziku.
Inače prelepo mesto...
Parking do nas
858cef6c249fe18314c23ebf834d8fd5.jpg

Poslednja izmena:
Pefki mozes naci u nekim agencijama pa onda i razne ponude.
Ja vise volim ono sto agencije ne rade.

Od gledanja nema leba a čini mi se da napolju gori asfalt, možda da sam malko mlađi.....

@sremac84 nije to bila poenta. Već ono neotkriveni biser, a srpskih turista na sve strane....

Било је тако и 2011 у Ситонији... Наравно да је било наших али она врста која поштује природу, који су тихи туристи, не бахате се и не показују некултуру... После се све то изменило на Ситонији...
Пефки је у туристичкој понуди и има нашег народа... Али није атракиван за београчиће јер нема толико развијен лежаљка туризам. Наравно да има лежаљки али већи део плаже је каменит. Али зато је море феноменало...
Има доста наших и у Лутра Едипсосу... Али толико малих скривених плажа које немају лежаљке, где има мало улаза у воду које немају растиња на дну а вода кристално чиста, топла и нестварна. Толико малих места који нуде онај изворни Медитеран и дрвене столове са коцкастим стилњацима...

То београчићи не воле него воле да им конобар донесе пиће на лежаљку која мора да буде најмање 20 еура да би могли да се похвале екипи...
Наравно, поштујем свачији избор и свако има право да воли да ужива и да се одмори како жели.

Mi smo pre par godina bili na Eviji i nije mi se nesto dopalo. Posebno Pefki, lose bas. Jedino mi se dopala ona plaza Agios Nikolaos

Ако је колега мислио на плажу близу Лутра Едипсе онда је у праву. Стварно је лепа и вода је нестабрно топла.

Nazad
Vrh