Letovanje 2023

Moze ali onda tag vezes za jedne tablice i posle ti putarinu skida sa platne kartice.I u Srb.
Ja cu dopuniti onu m card Makedonsku.Da me posle ne drpaju sa evrima a neznam ni kurs.Denari mi netrebaju.Gorivo nesipam u Mk.
То јесте да. Ако си ишао прошле године у Гр,врв имаш македонску картицу. А пошто ти идеш 3х годишње на море јер си газда имаш сигурно :osmeh: Зашто не сипаш гориво у Мк?

Dosta ljudi skrece na granicni prelaz Dojran, ALI to je mali prelaz. Grci rade prilicno dobro na njihovoj strani, samo makedonci zajebavaju. Nekad se desi da policajac izvadi iz kolone sve MK tablice i napravi prolaz samo za njih. Pored granicnog prelaza je pumpa za gorivo, benzin 1.37e, dizel nisam video. Postoji jos jedna pumpa nedaleko, kad se prodje kroz naselje.
Ako se na Evzoniju ceka do sat vremena, ne isplati se ici na Dojran, osim ako cilj nije Halkidiki ili nesto na tu stranu.

Ja treba večeras da krenem i baš upravo razmišljam kuda je najbolje...ranijih godina nisam pametovao pa sam na preševo ostao 5 sati

То јесте да. Ако си ишао прошле године у Гр,врв имаш македонску картицу. А пошто ти идеш 3х годишње на море јер си газда имаш сигурно :osmeh: Зашто не сипаш гориво у Мк?
Ne idem
Ove god jedva i da idem jer sam se usrecio sa kukuruzom😂

Sa Presevom nemas bas previse izbora. Za sada je samo u SRB resen autoput. Bugari jos imaju kanjon da preskoce. Makedonci kao rade kod Skoplja, ali sve je to sporo.
Prohor Pcinjski je opet skretanje sa autoputa...

Ove godine, računica je, Grčka sa svim gužvama i zajebancijama jeftinija od Hurghade samo za 20%, posto su nam deca već velika, tako da ove godine idemo da vidimo ajkulice 😁

Napunili mk card, 800denara i onda imamo tamo i nazad. U Grckoj na prvoj naplatnoj rampi uzeli njihov tag (kako je kolega i rekao) i zena koja tamo radi, nam izracunala koliko nam treba do Lefkade na putarine. Milina za voznju.

Sent from my WP5 using Tapatalk

Rodjak ima tu MK karticu, ja tag. On sa MK karticom uspori i nasloni na prolazi koliko sam video, dok ja sa tagom prodjem. Tako je i sa platnom karticom u GR kad placam samo je naslonim i vozi, nema pina za sitne iznose, nema kusura kao za kes.

Napunili mk card, 800denara i onda imamo tamo i nazad. U Grckoj na prvoj naplatnoj rampi uzeli njihov tag (kako je kolega i rekao) i zena koja tamo radi, nam izracunala koliko nam treba do Lefkade na putarine. Milina za voznju.

Sent from my WP5 using Tapatalk
Koliko je tag?
Placa se cena taga + "kredit"?

Nikada.Sipam u Presevu na valoniju i posle u Gr
Ја албанцима никад не бих дао паре... једном смо случајно свратили кад сам видео да се окупља екипа са дуксерицама на којима је мапа велике албаније... тад и никад више. А македонско гориво је квалитетније од нашег. Напунио резрвоар у Србији и на Окти. Више километра пређем са македонским горивом.

Свако са својим парама може да ради шта жели. Не браним. Али албанцима, турцима и рватима никада не бих дао своје паре.
Не идем ни у Црну Гору. Ону грозоту од мора и плажа никада не бих пожелео ни најгорем непријатељу.
Али поштујем свачији избор. Можда се и ја предомислим касније....

Грчка је за мене обећана земља. Ако хоћеш на лежаљке, плати или купи пиће... Ако нећеш.... постоје километри плажа где можеш како желиш....
Данас овде, сутра на другом месту...

Ја албанцима никад не бих дао паре... једном смо случајно свратили кад сам видео да се окупља екипа са дуксерицама на којима је мапа велике албаније... тад и никад више. А македонско гориво је квалитетније од нашег. Напунио резрвоар у Србији и на Окти. Више километра пређем са македонским горивом.

Свако са својим парама може да ради шта жели. Не браним. Али албанцима, турцима и рватима никада не бих дао своје паре.
Не идем ни у Црну Гору. Ону грозоту од мора и плажа никада не бих пожелео ни најгорем непријатељу.
Али поштујем свачији избор. Можда се и ја предомислим касније....

Грчка је за мене обећана земља. Ако хоћеш на лежаљке, плати или купи пиће... Ако нећеш.... постоје километри плажа где можеш како желиш....
Данас овде, сутра на другом месту...
Pa u Mk ih ima vise nego kod nas

Nazad
Vrh