milan11
Član
Nisu, godinu i po razlika Razmisljao sam da li uopste da idemo negde ali kad mi kolega poslao sliku sa cerkicom od 3 meseca u Grckoj rekoh to je to mozemo i mi sa malim od 10-11 meseci xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cimao me, ništa mu još nisam odgovorio...Sicko mozda sretnes Novaka i on je sad tamo.
U turskoj je sve sem mora odlicno,nije ni more lose al nije za malu decu,po tom pitanju je Hurgada zakon.Porodica s decom,samo Turska i to ultra Al,sve dok deca imaju pravo.
Ja uštinem jedan dan od godišnjeg,tj ne izađem iz sobe u 9 ujutru,već u sred noći...probao sam i da iskoristim taj zadnji dan ak za vozača to je suviše...Na tamo svakako idem nocu ali za povratak je malo problem jer nemam gde da se odmorim preko dana da bi vozio nazad nocu, jedino da platimo noc vise pa da tu noc krenemo nazad
Lako tebi,tvoja deca velika...Ja vozim poslednji par godina danju.Ustanemo kao svaki dan popijemo kafu i gas