Letovanje 2023

Prosle godine smo bili u Anna Star hotelu, ove godine je nismo upecali ali smo opet kod njih po ceo dan na plazi i beach baru. Sad cemo za koji dan tu stranu, psili amos, marli. Pahis je ekstra al me mrzi da vozim pola sata do njega.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Psiki nam je na 800m danas smo bili. Ovde nasa lokalna ima malo ostriji oesak ali je voda po 100m od obale dubine 1.5m, ovde je malo okomitine pa sa bebom bude malo ... Igranja.
Planiramo jos neku da obidjemo ovih dana.

Odlicno ima mase,ali nadje se i po neka lezaljka.
30e 2 lezaljke i biras sta hoves od hrane i pica. Kola 3e, velika voda 1.5e, kafe 3-5... Jeftinije nego CG de platis 10-20e za nista. Vocne salate oko 5e, klub sendvici 10e.

Ovde ima dosta ljudi koji koliko vidim redovno letnju u Grčkoj pa ako moze jedna informacija.
Koliko manje vise izadje desetak dana za cetvoroclanu porodicu u da kažemo nekom pristojnom smeštaju,koliko izadje recimo ručak u nekom normalnom restoranu,ja sam pristalica "odmora" na odmoru pa mi bilo kakvo kuvanje i spremanje hrane ne pada na pamet a voleo bih da vidim i Grčku jer nisam nikad bio a njihove ol inkluziv varijante su bezobrazno skupe pa me zanima koliko bi neka druga varijanta koštala.

Ja ne idem all inclusive iz razloga što me ta varijanta puno izadje na kraju jer nas mesto ne drzi, sigurno da ta varijanta mnogima odgovara, ali ja vise volim da ručam, veceram gde se zateknem, volim da obilazim i zato sam već drugu godinu na tasosu i opet ću sledeće. Prošle godine mislim oko 1800e sve izaslo, smestaj, put i hrana i piće preko dana. Nisam neko ko obraća pažnju koliko se potroši, ne nosim svoje piće i hranu na plažu

Jedna preporuka za ljude sa decom, mesto Skotina izmedju Leptokarije i Nei Porija.Voda izuzetno cista, kazu najbolja i najcistija plaza u Olimpskoj regiji, cena 40 e, svejedno da li su 2 ili 3 kreveta.Smestaj dobija jedva prelaznu ocenu, ali za malo vise verujem da bi mogao biti i bolji.

И има шеталиште јер је одмах до њега Пантелејмонас. Може се шетати до миле воље.
Близу је Платамон до кога исто може пешице уз опрез.
Лепо месташце а плажа је песковита.

Za koliko vas ? Nisi skup za odrzavanje

Nas 4( deca 7 i 5), u četvorokrevetnom apartmanu

Jedna preporuka za ljude sa decom, mesto Skotina izmedju Leptokarije i Nei Porija.Voda izuzetno cista, kazu najbolja i najcistija plaza u Olimpskoj regiji, cena 40 e, svejedno da li su 2 ili 3 kreveta.Smestaj dobija jedva prelaznu ocenu, ali za malo vise verujem da bi mogao biti i bolji.
Kolega neka preporuka restorana, prodavnica? Mi kreceno u subotu u Skotinu, 80e 6 kreveta po danu.
Direktno smo kontaktirali preko mail, bez agencije.
Moglo je jeftinije verivatno ali nismobse ni cenkali ko je prvi odgovorio na upit njega smo uzeli.
Inace da li ima radova na autoputu trenutno, iskljucenja na sporedne puteve ili samo gas?

Kolega neka preporuka restorana, prodavnica? Mi kreceno u subotu u Skotinu, 80e 6 kreveta po danu.
Direktno smo kontaktirali preko mail, bez agencije.
Moglo je jeftinije verivatno ali nismobse ni cenkali ko je prvi odgovorio na upit njega smo uzeli.
Inace da li ima radova na autoputu trenutno, iskljucenja na sporedne puteve ili samo gas?
Ima jedan restoran i dve prodavnice, sasvim ok.Mada, ako nesto zatreba Leptokarija je blizu, ima Lidl i sve ostalo sto treba.
Trenutno kroz Srbiju i Makedoniju je bilo malo radova, mislim ukupno 2 ili 3 mesta, ali ne uticu na prohodnost.Nema nikakvih iskljucenja na sporedne puteve, moj predlog razmisli da umesto Evzonija ides na Dojran.Solidna je guzva bila na prvom, a kazu da na Dojranu nema guzve i lepo je mesto za pauzu.
Jos jedna stvar, ako mozes raspitaj se kako funkcionise i moze li da se uzme neki tag za putarine za Makedoniju i Grcku, jer onoliko zaustavljanja na putarinama prosto nije normalno.Cenim da bi se skoro sat vremena puta ustedelo, jer je na svakoj putarini guzva od nekoliko do 5 minuta, a auto-putem do Skotine ih imas sigurno blizu 10.

Mi smo na pauzi u Djevdjeliji ,nastavljamo za Lefkadu,zena je preko nikane rezervisala smestaj jos januara 125e dan. Apartman na plazi. Mesto Ligya. Uvek trazimo da smo prvi red jer preko dana obidjemo plaze a onda uvece mozes i na plazi da spavas. Mada gledam najavljene temp.bice bas vrelo. Prosle godine prva dva dana na Tasosu, duks uvece trebao.
Da li neko od kolega zna gde posle granice na Evzoniju moze da se uzme Grcki tag?

Sent from my WP5 using Tapatalk

Jel bio neko u Hrvatskoj, Pakoštane se zove mesto?

Kako je tamo?

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Mi smo na pauzi u Djevdjeliji ,nastavljamo za Lefkadu,zena je preko nikane rezervisala smestaj jos januara 125e dan. Apartman na plazi. Mesto Ligya. Uvek trazimo da smo prvi red jer preko dana obidjemo plaze a onda uvece mozes i na plazi da spavas. Mada gledam najavljene temp.bice bas vrelo. Prosle godine prva dva dana na Tasosu, duks uvece trebao.
Da li neko od kolega zna gde posle granice na Evzoniju moze da se uzme Grcki tag?

Sent from my WP5 using Tapatalk
Dal na prvoj naplatnoj.Ili posle u kucici odmaposle naplatne

Ima jedan restoran i dve prodavnice, sasvim ok.Mada, ako nesto zatreba Leptokarija je blizu, ima Lidl i sve ostalo sto treba.
Trenutno kroz Srbiju i Makedoniju je bilo malo radova, mislim ukupno 2 ili 3 mesta, ali ne uticu na prohodnost.Nema nikakvih iskljucenja na sporedne puteve, moj predlog razmisli da umesto Evzonija ides na Dojran.Solidna je guzva bila na prvom, a kazu da na Dojranu nema guzve i lepo je mesto za pauzu.
Jos jedna stvar, ako mozes raspitaj se kako funkcionise i moze li da se uzme neki tag za putarine za Makedoniju i Grcku, jer onoliko zaustavljanja na putarinama prosto nije normalno.Cenim da bi se skoro sat vremena puta ustedelo, jer je na svakoj putarini guzva od nekoliko do 5 minuta, a auto-putem do Skotine ih imas sigurno blizu 10.
Мислим да може да се направи онлине да се путарина и у македонији плаћа са српским тагом тј нема стајања,отворен Балкан и то. Грци још нису у томе али можда буду наредне године,за грчку најбоље купити њихов таг.

Мислим да може да се направи онлине да се путарина и у македонији плаћа са српским тагом тј нема стајања,отворен Балкан и то. Грци још нису у томе али можда буду наредне године,за грчку најбоље купити њихов таг.
Moze ali onda tag vezes za jedne tablice i posle ti putarinu skida sa platne kartice.I u Srb.
Ja cu dopuniti onu m card Makedonsku.Da me posle ne drpaju sa evrima a neznam ni kurs.Denari mi netrebaju.Gorivo nesipam u Mk.

Nazad
Vrh