Ooo komsija. Ja sam dole u Astrisu. Dobar Potos skoknemo malo malo.Stigao juče u Potos, ovde cene dzabalesku za halkidiki, sve neverujem
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ooo komsija. Ja sam dole u Astrisu. Dobar Potos skoknemo malo malo.Stigao juče u Potos, ovde cene dzabalesku za halkidiki, sve neverujem
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Pa eto postavio sam. Isao sam u privatnoj reziji, ne idem nikad preko agencija. Eventualno Booking.com. Hotel je obezbedio avion i transfer.gde si bio i koliko je kostalo ako nije tajna? agencija?
Kolega neka preporuka restorana, prodavnica? Mi kreceno u subotu u Skotinu, 80e 6 kreveta po danu.Jedna preporuka za ljude sa decom, mesto Skotina izmedju Leptokarije i Nei Porija.Voda izuzetno cista, kazu najbolja i najcistija plaza u Olimpskoj regiji, cena 40 e, svejedno da li su 2 ili 3 kreveta.Smestaj dobija jedva prelaznu ocenu, ali za malo vise verujem da bi mogao biti i bolji.
Ima jedan restoran i dve prodavnice, sasvim ok.Mada, ako nesto zatreba Leptokarija je blizu, ima Lidl i sve ostalo sto treba.Kolega neka preporuka restorana, prodavnica? Mi kreceno u subotu u Skotinu, 80e 6 kreveta po danu.
Direktno smo kontaktirali preko mail, bez agencije.
Moglo je jeftinije verivatno ali nismobse ni cenkali ko je prvi odgovorio na upit njega smo uzeli.
Inace da li ima radova na autoputu trenutno, iskljucenja na sporedne puteve ili samo gas?
Dal na prvoj naplatnoj.Ili posle u kucici odmaposle naplatneMi smo na pauzi u Djevdjeliji ,nastavljamo za Lefkadu,zena je preko nikane rezervisala smestaj jos januara 125e dan. Apartman na plazi. Mesto Ligya. Uvek trazimo da smo prvi red jer preko dana obidjemo plaze a onda uvece mozes i na plazi da spavas. Mada gledam najavljene temp.bice bas vrelo. Prosle godine prva dva dana na Tasosu, duks uvece trebao.
Da li neko od kolega zna gde posle granice na Evzoniju moze da se uzme Grcki tag?
Sent from my WP5 using Tapatalk
Мислим да може да се направи онлине да се путарина и у македонији плаћа са српским тагом тј нема стајања,отворен Балкан и то. Грци још нису у томе али можда буду наредне године,за грчку најбоље купити њихов таг.Ima jedan restoran i dve prodavnice, sasvim ok.Mada, ako nesto zatreba Leptokarija je blizu, ima Lidl i sve ostalo sto treba.
Trenutno kroz Srbiju i Makedoniju je bilo malo radova, mislim ukupno 2 ili 3 mesta, ali ne uticu na prohodnost.Nema nikakvih iskljucenja na sporedne puteve, moj predlog razmisli da umesto Evzonija ides na Dojran.Solidna je guzva bila na prvom, a kazu da na Dojranu nema guzve i lepo je mesto za pauzu.
Jos jedna stvar, ako mozes raspitaj se kako funkcionise i moze li da se uzme neki tag za putarine za Makedoniju i Grcku, jer onoliko zaustavljanja na putarinama prosto nije normalno.Cenim da bi se skoro sat vremena puta ustedelo, jer je na svakoj putarini guzva od nekoliko do 5 minuta, a auto-putem do Skotine ih imas sigurno blizu 10.
Moze ali onda tag vezes za jedne tablice i posle ti putarinu skida sa platne kartice.I u Srb.Мислим да може да се направи онлине да се путарина и у македонији плаћа са српским тагом тј нема стајања,отворен Балкан и то. Грци још нису у томе али можда буду наредне године,за грчку најбоље купити њихов таг.