Letovanje 2023

Neznam dali je za ovu temu,Ali ajde da pitam. Hteo sam sa zenom I detetom do palica I zoo vrta. Mali 17 meseci,pa rekoh jedan dan gnjavaza bice umoran, put tamo nazad. Dali neko ima preporuku za neki hotel ili salas,na palicu,I okolini da je ok. Kad vec idem aj bar na dva tri da nam bude lakes.

U wc-u s nogu,ili tako nešto ti ne gine...jedno zaspi drugo se probudi,drugo zaspi treće hoće vode,pa u krug..
То су чари родитељства... ови лези-бези-педери никада неће сазнати колика је то лепота и уживанција... уосталом сви терамо неке машине од ко зна колико коња а стрепимо да обуздамо мало дете или више њих. Своју децу.
А још кад се на плажи заиграте са кофицама и лопатицама па се прикључе и још нека деца и понека мама... ;)
Или само из позадине осматрате ситуацију с ладним Митосом...

Nije bilo u planu da se ide ove god na more zbog kupovine kombajna,a pogotovo kad sam prodao kuruze po 18😂
Juce se predomislili😂.Pokusao na par mesta na Kefaloniji i Lefkadi da zakazem a ono sve punoi a poskupelo jebacki u odnosu na lane.Na kraju jedva i na Sitoniji nasao.Cena svetska😂

Ja sam na Tasosu oko 75e dan bracni krevet i sofa na razvlacenje koju koristimo, nov apartman,klima nisu zemljani podovi i kredenci.
Giros 4-5e, porcije hrane neke normalne 10ak evra + pice. Jagnjetina oko 35e na Teologosu.

Нама су рекли у агенцији да сад Грци, као гледају колико особа толико лежаја. Нас шесторо Неа Врасна 1315 евра са путом 12 дана. Сада само морам годишњи да уклопим са датумом поласка.

Zapravo 68e noc, imamo 11 noci.
Zena nije htela hotel al inkluziv bilo gde, ona je htela apartman i nasli smo kompromis. U apartmanu smo. 😁

Zapravo 68e noc, imamo 11 noci.
Zena nije htela hotel al inkluziv bilo gde, ona je htela apartman i nasli smo kompromis. U apartmanu smo. 😁
Ако имаш децу и можеш наћи добру понуду,ол инклузив је најбоља опција. Не бринеш о јелу и пићу, активностима ван плаже итд.

Od sestre mala bila u Tunisu.Hrana nikakva a hotel neki u fulu
Ја сам се јуче вратио,апсулутно немам лоше речи да кажем. Од хотела па до хране пића. Море и плаже да не причам. Мало да се промени Грчка и вредело је.

Ја сам се јуче вратио,апсулутно немам лоше речи да кажем. Од хотела па до хране пића. Море и плаже да не причам. Мало да се промени Грчка и вредело је.
gde si bio i koliko je kostalo ako nije tajna? agencija?

Evia, mesto Pefki 10 dana smeštaj za četvoro 375e, rezervisano u februaru. Krećemo u utorak....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Stigao juče u Potos, ovde cene dzabalesku za halkidiki, sve neverujem

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh