Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo jedan koristan komentar o toj firmi:
"cela firma je napravljena na netu pre 9 meseci. srpski sajt je star 3 meseca. skoro sve pretrage za [link] dolaze iz srbije. navodni sajt maticne kompanije ima 0 back-linkova (sto ce reci sa njima niko nista ne saradjuje, sto je cudno za firmu koja postoji od 2007me). oba sajta su sklepana u joomli. glavni mejl "kompanije" je na aol.u
sve ovo zvoni na ozbiljnu uzbunu i na to da neko uvaljuje siromasnim ljudima jedno veliko NISTA za 300e."
Pre 2 godine sam bio na Istri, tamo tartufi toliko uspevaju da su ljudi morali da naprave turisticku atrakciju od toga da bi mogli da prezive od ugostiteljstva... A Istra vazi za najbolje podneblje za tartufe. Ako vec hocete da gajite lesnike, gajite ih ozbiljno i manite se bajke o tartufima. Zamislite samo kako bi to bilo lepo da prskate lesnih fungicidima, a ispod raste veeeliki tartuf.... gluposti...
Pozdrav bogi,hvala na odgovoru,video sam taj zasad lesnika na izlasku iz Sapca,al ja bi sadio zbunaste,jel imas neki broj,ako imas mozes mi poslati na pp,da stupim u kontakt sa tim covekom sto si mi rekao,ako ne odnda da se raspitujem po Sapcu za njega...
Bas me interesuje kako mislis da smestis 100 kalema na 15 ari.
Priča o puževima je za ovu što bi se reklo Mala Maca .
Ko ima lešnik i pročita kalkulaciju O dobiti sve je jasno . Od treće godine 3 kg( lešnika ) po stablu .Pošto je računica od 5 eur( kg) pretpostavljamo da se radi o očišćenom ( 3 kg ) .
Pa ja u 4 godini nemam 100 GRAMA po stablu OČIŠĆENOG .
Avioni ,kamioni tartufi .Tonaže .
Veoma me interesuje cena jednog stabla ( žbuna ) sa micelijumom tartufa ,zajedno sa dokumentacijom .Rekao bih da je igra u tome .
Voleo bih da me neko razuveri .
e svaka cast za ideju. kolko im je trebalo da se podave?@talianu
Ubacis negro bombonu ( probao sam i vocne i cokoladne i secer , al zanimljivo vole negro najvise ) u plavu ( opet po sada dokazanoj prici clana Nebojse ) plastiku . Kada se rastopi miris je mami a u vodi se davi . Zanimljivo je da je samo ona upadala u vodu sto se vidi na prethodnoj slici . Rasporedio sam ih na oko 20 - tak metara u krajnjim redovima i u srednjem redu .