Kračun
Član
Koliko sam sad procitao, sulfan sluzi za zakiseljavanje zemljista, suprotno od kreca, sto bi znacilo nikako u lesnik
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je zemlja kisela i losa, ja mu sada do nove godine bacam 8:24:24 i dva puta kan april maj ili juni, sve su jarina djubriva i biljke rastu predobro, na novi zasad idem 100g po biljci na trogodisnje 200g po biljci
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Babin, to je moja pretpostavka, proveri to oko zakiseljavanja sa sulfanomSada sam video vase postove oko Yara bela,meni bi odgovarao sulfan ako zakiseljava zemlju jer je kod mene alkalno zemljiste,PH mi je preko 7,5.Cela Vojvodina kuburi sa alkalnim zemljistem koje sprecava biljki da koristi mikro elemente iz zemlje.
Hvala. Imacu to u vidu. Bar na 3 metra da odem od medje. I 5 u redu. Da bude kako valjaJa mislim da ti je gusto. 2 m od medje do prvog reda ti je malo za bilo koje voce,a i 4,75 od reda do reda je takodje malo za lesnik.
Ja bih odneo tu zemlju na analizu sledeće godine. Uzmeš posebno uzorke sa 30 i 60cm i kažeš im da ti treba za lesku. Ako nemaš poplave na tom parčetu možda bi i moglo da uspe.Pozdrav,imam u ritu 2 lanca zemlje odmah pored kanala sa vodom...da li bi u takvoj ritskoj zemlji mogao lesnik da uspe?
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Poz Smiki, u kojoj su vegetaciji i da li si ih još orezivao do sada...?Spavaju, krajem zime formiranje zbuna, moracu ih radikalno orezati da mi ostane po cetiri pet ramenih grana.![]()
![]()
![]()
![]()
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока