Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam to radio i od kosenja ce te se pobiti. Ove godine kupujem malcer cekicar i mislim da je to najbolja metoda odrzavanja. Videcemo sledece godine pa javljam kako je ispalo.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Ovo je prava stvar ali koliko keša?
Molio bih kolegu Jeftica (ako prati temu jos uvek)da postavi ako moze sliku njegove kosacice,da nam kaze nesto o njoj,kakva joj je snaga,jel moze da kosi i vecu travu itd itd.Video sam ranije da je postavljao ali ne mogu da nadjem,a cini mi se da je izuzetno jaka...
Dobro je, nisam jedini koji će da sadi leske pred novu godinu. Ja sam radio analizu letos i pre tanjiranja bacio preporučena đubriva. Rečeno mi je i da u toku proleća odradim prihranu sa 100kg KAN-a po hektaru. Ne znam da li to treba da bacim po celoj njivi ili oko sadnica. Otom potom. Ja sam za samu sadnju pripremio smešu humusa i zeolita. To planiram da stavim na žile. 1 džak ekomelioranta (I-zeolit za sadnju voćki i vinove loze) od 20kg je 1080,00 dinara. Minimalnih pola kila po sadnici bi te izašlo 20-30 evra. Zemlju sam nabavio u pečurkari 4 din po litru i dodao neko moje pregorelo ovčje đubre. Može da posluži i humus glistenjak od kalifornijskih glista ali on je skuplji. Ja sam po oglasima video najeftinije 10 din po litru. Kako god, s obzirom da se radi samo o 100 sadnica taj dodatak pri sadnji ne bi trebalo da predstavlja neko značajno povećanje ukupnih troškova a može da pomogne primanje biljke i razvoj korenovog sistema. Za svež stajnjak sam na više mesta ovde na forumu pročitao da se ne preporučuje da se stavlja direktno na žile. Valjda zbog bolesti i sl. Znači ne tvrdim da je to tačno već samo prenosim inf.Za 10 dana planiram da sadim 100-tinak Leske. Sve tri Italijanske vrste. Zemlja ne traži nakave dodatke ali bih ipak pri sadnji stavio neko đubrivo. Molim Vas za savet šta od đubriva staviti.
Hvala unapred.
Smiki podeli adresu ili telefonski broj kako poručiti?Zanimljiv casopis, sutra cu da ga narucim.
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Smiki podeli adresu ili telefonski broj kako poručiti?