Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da ima ))Jel ima mašina koja odjednom i krcka, čisti od otpada i klasira jezgro?
Ma dobar je i ovaj turski sto dodje do nas.Mislio sam na ovaj sto stize kod nas naravno da za EU salju full kvalitet.Nasi su bolji zato sto su manje parcele i samim tim vise brinemo o njima opet ponavljam ovaj sto stize kod nas a ista cena naseg i njega a gde je tu transport i ostale zezancije?Sto rece ovde neko dajte nam tu cenu turskog i bicemo zadovoljni naravno plus pare sto idu za transport.
Jos nesto vidim opet pricate za trziste stvarno je smesno pricati o tome potrebe za kolima su velike u svetu kojih je svake godine sve vise i Mercedes i ostali ne brinu a ne lesnik koji je hrana.Jedno mogu da garantujem za hranom ce uvek biti potrebe pa i za lesnikom.GLAVNI problem tu su otkupljivaci to su najveci lopovi hoce na tudjem trudu da zaradi a sta on radi samo transport i skladistenje jaka stvar,to vam je kao menadzer fudbalera ovaj trci i trenira a ovaj prima skoro isto para kao fudbaler.Trebamo mi proizvodjaci da se nekako organizujemo kazem da osnujemo udruzenje i sutra Boze zdravlja i mi da nastupimo na nekom trzistu kao ovi nasi sa jabukama.Naravno tu bi bilo potrebno da neko bude glavni ko ce da *udari rukom od sto* posto Srbi tako funkcionisu.
Idu crijeva bez kapljaca, kraj svake biljke 2,4,8l/h kapljac ako je brdovito onda konpenzujuci,ako su redovi duzi od 110 120 metara onda crijeva f20 i sve to pokrijes adekvatnom pompomNajbolje da umetnes kapljac
Ja sam stavio creva 6l/m a razmak 33cm debljina 110mikrona
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Za uvoz lesnika iz turske postoji odredjena kvota i tek kada se ona predje ,pocinje da se naplacuje carina.Nema carine pa za cackalice ima carina a ne za lesnike.
Idu crijeva bez kapljaca, kraj svake biljke 2,4,8l/h kapljac ako je brdovito onda konpenzujuci,ako su redovi duzi od 110 120 metara onda crijeva f20 i sve to pokrijes adekvatnom pompom
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Na kojoj dubini je Voda u bunaru???Da li pumpa na gorivo može da izvlači vodu iz bunara dubokog 25m ili treba na struju i koja bi pumpa bila dobra za to da je ekonomična i pouzdana?
Koliko se ja razumem za tu dubinu samo injektori pomazu, ostale pumpe vuku do recimo 10mmDa li pumpa na gorivo može da izvlači vodu iz bunara dubokog 25m ili treba na struju i koja bi pumpa bila dobra za to da je ekonomična i pouzdana?
Pa kada neces da kupis traktorske vile ))Radi li ko šta u leskaru ovih dana?
Ja lagano iznosim granje od rezidbe, a kad već imate sve te inf. recite mi molim vas, kako vas leđa služe, meni pukoše iskreno pa ako može neki savet, neka maserka po preporuci i sl????
ps(Ajte malo vedrije i pozitivnije)
......Nisam hteo da ulazim u diskusiju ,nas kolega koji je pre nekoliko postova pitao sta mislimo o sortama koje hoce da posadi ,mislim da se zove Milelale.
Na 3h ,sest sorti u relativno slicnom procentu.To sve razdvojiti....nek mi covek ne zameri....