floyd
Član
Ovako sam ja zamislio te 4 sorte da posadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko se siri potpuno razvijeni zbun a koliko potpuno razvijeno kalemljeno stablo?Zasto 5,9 do komsija, tu mozes i manje, drvo se siri samo sa jedne strane
Послато са LG-P710 уз помоћ Тапатока
@floyd. Što se tiče samog raspona moja je parcela ista po širini ali je kraća po dužini. Komšijama sam ostavio po 3.5. Red od reda 5 a sadnice u redu 3.8-4. Šemu i oprašivanje sam radio jedan red jedne,druge,treće,četvrte tako da nema problema jer leska se oprašuje u krugu od 50 metara. Kažu da je najbolji oprašivač crvenolisni. Pozdrav.Sad nešto kontam da bi možda mogao Halskog ići na 6m jer je on najbujniji. A kako bi bilo da idem na 5m x 5m, s tim da taj srednji red razmaknem na 6m?
@pop. Odgovoru nam kada se leska orezuje i ako može kako i kada se u kom mesecu orezuje i da li zaštititi navodno neko sredstvo Abrakol. PozdravJa imam zasad u 6. godini na razmaku 5x3 i ove godine sadim na istu meru. Tonda dominira 80%, imam bolju računicu
U ljusci naravno. Jezgro računaj oko 40% od toga.@pop. Moj zasad je u četvrtoj godini doneo prinos 100kg ili 45kg jezgre i ako sam imao monilije i mraza. Reci taj tvoj prinos je li jezgre ili u tvrdom omotu.
Послато са HTC Desire 310 уз помоћ Тапатока