Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ovogodisnju berbu zavrsio, ali za sledecu pravim sebi usisivac. Modifikovacu motorni usisivac lisca koji sam kupiopostaviti ga na limenu kutiju, koja ce biti kao rezervoar za skupljanje, pa videcemo na šta će ličiti.Usisivač po meni je najbolji ali ga ja nemam.
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Radmik ja mogu da te posavetujem iz licnog iskustva da brines prilikom kupovine sadnica, posto kada sam kupio sadnice dobio sam i vezane u snopove, svaki snop svoju oznaku i po tome sam se vodio prilikom izrade plana sadnje. E kad je sve to poraslo video sam da plan sadnje mogu da bacim u vodu posto mi je sve rastrkano po njivi sto se sorti tice. Tako da sad ne samo da neznam gde je koja sorta, vec nemogu ni da budem siguran koje sve sorte imam.
Послато са LG-P710 уз помоћ Тапатока
tikitak; je napisao(la):Skuplja se ovih dana
Imam u planu da posadim 4 sorte lešnika na oko 2700 m2 površine (90 m dužina * 30 m širina placa), 5 redova sa međurednim razmakom od 5 m, i rastojanjem između sadnica u redu od 4m. Na tu površinu sa tim rasporedom mi treba 103 sadnice. Bazirao bi se na 4 sorte: Tonda Gentile Romana 60%, Halski Džin 20%, Kosford 10%, Mortarela 10%. Šta mislite o tim sortama i tom odnosu sorti u zasadu? Mogu li da ih sadim na tom rastojanju ili mi treba veći razmak?
Gde se mogu naći sertifikovane sadnice? Hvala unapred.