Lav ili Jelen, a možda nešto treće pitanje je sad ?

Ide i nektar nekad, nista mu ne fali.Umjesto cega stavljaju kurize ? Jecma ili?
Jel ovde neko prico ili sam cuo , neko iz Apatina , godinama uzimali neki nusproizvod ,ranili svinje snjim. Vec nekolko godina nema toga uopste a pivo se pravi?

Koliko sam ja razumeo u Nemackoj je zabranjeno stavljati kukuruznu krupicu u pivo , tako da je i njihovo najjeftinije kvalitetnije od ovih nasih sa krupicom . Retka su kod nas bez krupice .

Nisam imao misljenje jer do juce nisam ni znao za to . Sada si bolje objasnio i ima da jurim piva koja to nemaju ( lasko , lav i nektar ) . To cu zapamtiti 👍

Rakiju volim uz salatu . Obicno smazem dve dok secem i degustiram paradaiz sir i ostalo .
Hladan spricer ( rose ) ili pivo 1kom kad sam zedan na poslu i to kao po pravilu ispred prodavnice .
A cisto crno rashladjeno vino volim uz pecenje ako je po mogucstvu vrela jagnjetina . Buteljka mi je merica .

p.s kad se nakrkam pecenja i vina ( cistaka ) obavezno se nocu budim zedan , pa gasim coca-colom .
Jel se desava jos nekome ?
Ja se budim zedan samo kad se na nekom veselju pije neko vino sa dodacima hemije, tada se oseti i u glavi ujutru... Kad se pije domace litar bez problema spavam celu noc i ujutru kao nov ;)

A ovaj tekst su narucili vinari da bi se mi pivopije sa piva prebacili na roze . Nece da moze 😃

Kako mozes da stanes na 1 l.? Dok sam pio vino , sve ispod 4 l sam smatrao neuspesnom pijankom . 😂

Auuu, ti si bas voleo dobro da se napijes :D
Ja pijem dok mi prija, litar, malo jace nekad i to je to.. Ne volim da se napijam, cak i ta litra mi nekad bude mnogo ako nije kvalitetno vino.. I naravno ako imam dobru podlogu, ako nema hrane jedno pivo ili 2 spricera max i nema dalje sto se mene tice..

Nazad
Vrh