Lav ili Jelen, a možda nešto treće pitanje je sad ?

Kakvi gmo enzimi ?
31ab4e854b3e399f5e9efcfa6b689054.jpg

Poslednja izmena:
Ma mater mu, ja ga i dalje volim...
Volim i kraft piva,al em nisu lako dostupna, em skupa,em moraju brzo da se popiju i tu me mogu da uživam...a ova fabrička kakva su takva su damo daj...
Kad pitaju majstora ujutru pre nego počne da radi
"Majstore,kafa,pivo,rakija?"
"Može"

Kad smo kod piva, pored Zajecarca koji se pio u zetvi u ozbiljnim kolicinama ja sam u poslednje vreme pijuckao Kronenbourg Blanc :D Onako na tenane, uvece kad dodjem kuci umoran sednem i popijem jedan 'ladan. Neki ukus izmedju soka i piva ali legne mi nekako :D

Колико ви то попијете кад вас болЕ глава? Да попијете 2-3 или 4 не би било проблема.

Отвори се дизна или да кажем двогрли карбуратор после 4 пива?

Ili ona: "da je casa od 3 kila dosta bi mi jedna bila" 😅
Ja ne mogu mnogo piva da pijem, mene od ovih domacih piva vec na 3. zaboli glava.. Mogu da popijem 5-6 za dan ali da bude dobro rasporedjeno 😀
Al' zato vino mogu dosta da popijem, kad je dobro domace litar ne osetim za sat vremena uz meze naravno xD

Uhh, domace vino...
U zimskim danima ne postoji bolje pice na svetu
Leti hladno pivo, kazu najbolje osvezenje
Uz kafu samo ide domaca rakijica...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ili ona: "da je casa od 3 kila dosta bi mi jedna bila" 😅
Ja ne mogu mnogo piva da pijem, mene od ovih domacih piva vec na 3. zaboli glava.. Mogu da popijem 5-6 za dan ali da bude dobro rasporedjeno 😀
Al' zato vino mogu dosta da popijem, kad je dobro domace litar ne osetim za sat vremena uz meze naravno xD
Rakiju volim uz salatu . Obicno smazem dve dok secem i degustiram paradaiz sir i ostalo .
Hladan spricer ( rose ) ili pivo 1kom kad sam zedan na poslu i to kao po pravilu ispred prodavnice .
A cisto crno rashladjeno vino volim uz pecenje ako je po mogucstvu vrela jagnjetina . Buteljka mi je merica .

p.s kad se nakrkam pecenja i vina ( cistaka ) obavezno se nocu budim zedan , pa gasim coca-colom .
Jel se desava jos nekome ?

Neznas za salu . Kako cu ih snimiti kad nisu bili na tv?
Hehehe pa tebi se od zapadnog piva privadjaju Klintonovi🤣 . Batali ta piva i drmaj nektar . Mozda i zavolis konacno Dodika 😃
Salu na stranu . Aj pojasnite stvari oko kukuruzne krupice . Jel nije katastrofa za zdravlje ? Sto raste stomak to me bas briga 🤣

Nazad
Vrh