MOMOSARIC
Član
Kakvi gmo enzimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvi gmo enzimi ?
Taj ko je stao na cetvrtom svaka mu cast. Il jedno, dva il dok ne osetis da je dostaКолико ви то попијете кад вас болЕ глава? Да попијете 2-3 или 4 не би било проблема.
Bolje da si usnimio klintona ili olbrajtku, mi 'neki' više njih mrzimo..Joj sreca , sto ne uslika tv u pozadini ,a barak obama na ekranu . Krv bi mi pojeli neki .
(Gledam neku emisiju o Dzordanu pa se pojavi ovaj nesto prica
Rakiju volim uz salatu . Obicno smazem dve dok secem i degustiram paradaiz sir i ostalo .Ili ona: "da je casa od 3 kila dosta bi mi jedna bila"
Ja ne mogu mnogo piva da pijem, mene od ovih domacih piva vec na 3. zaboli glava.. Mogu da popijem 5-6 za dan ali da bude dobro rasporedjeno
Al' zato vino mogu dosta da popijem, kad je dobro domace litar ne osetim za sat vremena uz meze naravno xD
Hehehe pa tebi se od zapadnog piva privadjaju Klintonovi . Batali ta piva i drmaj nektar . Mozda i zavolis konacno DodikaNeznas za salu . Kako cu ih snimiti kad nisu bili na tv?