Jel mozes ili ga cepas i zimi ?Uf, i ja bas volim pivo. I nikako da mi dosadi, mogu i cele zime da ga pijem.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ako propustis neki dan sa pivom onda ispadas iz kluba uzivaoca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel mozes ili ga cepas i zimi ?Uf, i ja bas volim pivo. I nikako da mi dosadi, mogu i cele zime da ga pijem.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Hmmm. Pitam se kako očistiti bunar? Znam da se baca kreč zbog dezinfekcije, ali jel ima neki proces kako se to radi + čišćenje od raznih fizičkih nečistoća koje su tokom godina pale unutra?Meni je prijatnija hladnoća piva iz bunarskog hlađenja..
Boga mi nije zajebancija....Ovi sto sam pisao su zavrsili zatroani ,ne od gasova.
Kreč završava posao ako ima trunja i algi,ako je nešto krupno onda mora da se silazi ko sme Što se tiče kreča ubaciš negašen kreč i to je sve,reakcija ubije alge jer ostanu bez kiseonika a trunje povuče na dno.Nakon toga ako misliš da koristiš vodu,obavezno na analizu.Hmmm. Pitam se kako očistiti bunar? Znam da se baca kreč zbog dezinfekcije, ali jel ima neki proces kako se to radi + čišćenje od raznih fizičkih nečistoća koje su tokom godina pale unutra?
Manje više za pivo nego čuo sam da šunka može da se čuva tokom leta negde iznad nivoa vode??
ako je nešto krupno onda mora da se silazi ko sme