Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sva sreća nisam imao mesta za bazen...Veceras odrasli pijani se spustaju niz tobogan, a deca gledaju i placu i cekaju na red.
Svi me ubeđuju a je još ono 0.25 jedino original...svejedno, baš mi ne leži kako god okreneš...Od kad je Heineken 0,4l staklo krenuo da se puni u Zaječaru umesto u Laškom, odmah se osetio pad kvaliteta. Kako pristaju na to korporacije, nije mi jasno.
Ovaj Silver što se pojavio u limenci i flaši 0.25 ima mnogo bolji ukus od ostalih... Ne pune ga našiSvi me ubeđuju a je još ono 0.25 jedino original...svejedno, baš mi ne leži kako god okreneš...
U NS? Koja pivara? Mislim da sam pročitao da je uvozno iz Grčke valjda. Ne znam. Vrlo moguće da grešim.Puni se u Novom Sadu. Baš je dobar silver.
Druže raci mi šta mi je potrebno kako bih u svojoj kući mogao da uživam u točenom pivu. Ne znam mnogo o tome sem da mi je potrebno to alu burence koju ću odneti u pivaru da mi zamene sa punim i da je rok trajanja mnogo kraći. Valjda 2 nedelje??? Takodje znam da je ukus neopredivo bolje od ovih pasterizovanih il šta već.