Aaaaaaaaaa zato po nekad kažu ovo pivo prija ko mleko ?https://postimg.cc/CZvxcdKn][/url]
...........a cepam iz "moje kravice"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aaaaaaaaaa zato po nekad kažu ovo pivo prija ko mleko ?https://postimg.cc/CZvxcdKn][/url]
...........a cepam iz "moje kravice"...
Si probao banjalučko? Meni još bolje od nektara..Trenutno mi najviše paše banjalučki Nektar. Čini mi se da je kvitetnije od "rogonje"..
Sad sam malo kopao po nekim fotografijama iz Becica , setio sam se da sam nešto slično tamo slikao , bilo mi interesantno zbog cene , koštalo ko pola našeg letovanja....Vele poznavaoci i štovatelji "dobre kapljice" da je ovo najbolji Konjak na svetu...
Nisam probao, ali ako budem u prilici, ne odbijam...
Nisam, provericu kod lokalnog dilera da li imajuSi probao banjalučko? Meni još bolje od nektara..
Hennessy..je top piće..kojeg ču pamtit dok sam živ. Moj sin maloljetan..išao na slavu Nove godine..pa mene zamolio da odem u market kupiti..on me čekao u autu, Kupim ja,uredno platim..prođem blagajnu..i dignem kutiju u zrak da bolje mogu pročitat..koliko to tekuće zlato ima gradi..i tada se na svim blagajnama upali alarm..i neka prodavačica počne vikati..netko iznosi Hennssy..Zamislite koliko je ljudi u to blagdansko vreme bilo u trgovini..sve oči uprte u mene..jer sam ga držao u visini glave..Onda bila izvinjenja..kako je bila još negde skrivena zaštita za koju ni oni nisu znali..Mamicu im jareću..sramota do bola..a moj sinčić se jaaako smejao na to..Izvinjavam se,znam da nije za ovu temu..LPJeste da je tema pivo ali pre nekoliko dana popih " par " čašica ovog pića i mogu vam reći da mi je baš prijalo .
Znam , biće sad komentara kako od domaće radze nema ništa bolje ali eto moja preporuka da ako ste u prilici ipak probate i nešto ovako
Nisam baš siguran da li se pije sa ledom ali nam je bio dostupan pa smo i njega " nasuli "
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Sledeći put bez leda,pa da osetiš punu čar konjaka.Konjak koliko god nama zvučalo nemoguće se pije topao.I umesto leda zrno dva kvalitetne kafe.Jeste da je tema pivo ali pre nekoliko dana popih " par " čašica ovog pića i mogu vam reći da mi je baš prijalo .
Znam , biće sad komentara kako od domaće radze nema ništa bolje ali eto moja preporuka da ako ste u prilici ipak probate i nešto ovako
Nisam baš siguran da li se pije sa ledom ali nam je bio dostupan pa smo i njega " nasuli "
Kaze, dosao neki doktor u neko selo i drzi predavanje o stetnosti alkohola, te razara nervni sistem, te rastura brakove, te jetra te ovo te ono, slusao ga jedan stari pa kaze; sve si doktore u pravu, i ja velim ovoj djeci, sta vidite u alkoholu djeco, pa sta ima bolje od nase domace rakije?Jeste da je tema pivo ali pre nekoliko dana popih " par " čašica ovog pića i mogu vam reći da mi je baš prijalo .