Lav ili Jelen, a možda nešto treće pitanje je sad ?

Recept za pivopije.

2im04nt.jpg

Dobra grana proizvodaca piva u domacoj radinosti. Kriza je kriza. A Pils je Pils.Ko g proizvede neka javi kako mu je uspelo i koliko mu treba da se komira.

Ako mora da se bira onda glasam za JELEN !!!! Ali ako mogu i još da galasam onda glasam za Nikšićko Tamno i za Staropramen.
::suncanje::::traktor::

Ti neznaš šta propuštaš u ovom životu:haha: nema ništa slađe od dobrog piva posle gulaša ili dobrog roštilja .Inače ne biram jedino ne pijem ono apatinsko (ne jelen)kažu da operu bazen od jelena i pune flaše pa ga prodaju kao apatinsko a najslađe mi je nektar (banjalučko):ppozdrav:

Znam ja dobro sta propustam a pre ce biti da ces se ti posle izvesnog vremena pocesati i zamisliti kad shvatis sta si popio.

Ako sam dobro shvatio, to je onaj clan sto je imao savrsenstvo od traktora-foton, pa ga je kasnije zamenio za jos savrsenijeg Kejsa. Ako jeste, covek je bas sklon preterivanju.

@Surdonja odlicno pratis forum i aktivnosti. :ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 23:41 ---------- Prethodna poruka je at 23:40 ----------

Mada ako je popio onih 20 bezalkoholnih i 45 rakija iz juzne Srbije od 10 gradi to mu je taman mera.

Tesko li se njemu ako ga neko stvarno dohvati i pocasti sa gajbom piva i rakijom pride sve uz konstataciju da je to vec pasovao i da nesme niposto da ga odbije.
Cuo sam za neki klub lazova u Ljukovu u kome se clanovi takmice u lazijama al eto i Kulpin se ne da.:osmeh:

ne pijem pivo ni da mi plate kad se setim kako se pravi i kakve zivotinje plivaju u bazenima fuj pivooooooo

Nazad
Vrh