Lav ili Jelen, a možda nešto treće pitanje je sad ?

Heheheh, šta ja onda da ti pričam o svojim doživljajima te vrste, s obzirom da radim u diskoteci! :ppozdrav: :haha:

Ja volim alkohol, ali mi se od jedne flaše bilo kog piva odmah "prevrće" u stomaku. I kako nezvanično čujemo, svako pivo ima neku nedozvoljenu "hemiju". Ja , recimo, na to reagujem, a popijemo kofu vina, i ništa !

u sad bi leglo ko budali samar
mada dobro je i kad se zvizne par komada po najjacem suncu pa zaludis i radis ko masina - ne smeta ti ni vrucina, ni sunce

To alkoholno smece ne pijem uopste, voda je zakon negazirana i mlaka i bog da te vidi.

To alkoholno smece ne pijem uopste, voda je zakon negazirana i mlaka i bog da te vidi.
Ti neznaš šta propuštaš u ovom životu:haha: nema ništa slađe od dobrog piva posle gulaša ili dobrog roštilja .Inače ne biram jedino ne pijem ono apatinsko (ne jelen)kažu da operu bazen od jelena i pune flaše pa ga prodaju kao apatinsko a najslađe mi je nektar (banjalučko):ppozdrav:

Zajecarsko i Pils Plus. ::super::::super::. U mom kraju to se najvise pije, pa posle sve ostalo.

Staropramen je isto dobar pivkan. Kad sam bio zimus u Austriji, pio sam neko njihovo pivo Puntigamer i imam samo reči hvale za isto!

Jelen je po meni pravo pivo , pils-plus je veoma dobro ,a Lav mi se ne svidja jer je previse blago nema gorcine uopste kao da je za decu pravljeno.

Nazad
Vrh