Lav ili Jelen, a možda nešto treće pitanje je sad ?

Jelenko je zakon mada cenim i tudje ukuse.Kad odem u tudju kucu pijem sto iznesu.
PS u temi zivina u gastronomiji imate zanimljiv recept sa pivom provereno STRAVA pozdrav i zivelo pivo.

Nema laži nema prevare .................
5nqa38.jpg

Kod mene u kraju mladi piju Lav, a stari Jelen. Zna se, od Jelena boli glava, al im flaše nisu zelene. Pivo iz zelene flaše ne valja, tako kažu. Al opet je na kraju krajeva daj šta daš i :ppozdrav:

AKO HOĆEŠ DA IDEŠ NA REZULTAT
Preći s piva na žestinu u želji da se složiš k'o drva.
- Konobar, dosta je sa pivom, sipaj rakijetinu, ona daje rezultat.

ako pijem pijem samo bogovsko pice - VINO i to mlogo a pogotovo leti ! ozebo spricer !najbolje volem, a pivo pijem samo kad nema dobrog vina ,,matke me razocarao kad je stavio na tabeli od 1-10 pod br 1 NIKSICKO pivo. pa oni ne rade vec godinama vac ga apatin pravi za njih procitajte na etiketi,, mene boli glava od piva. jedino ovo novo cesko staropramen mi prija i naravno amstel ,a ujutro glava ko merica..kad presisam pijem alka seltzer sumece tablete ili one ruske Mumie od njih mi je za sat vremena bolje,,pozzzz (zaboravih-zimi se dosta trosi kuvana radza- pogotovo kad je svinjokolj)

Pivo je svako dobro, al mora da bude ladno ko Babina sisa, tastina dusa i svekrvin pogled...

Sinoć u Rene-u nije bilo rogonje pa smo pili lavića, a pre toga dva fraklića vinjaka, zaspao u busu za Detelinaru, katastrofa :haha: :haha:

Хахаха :haha: то ми је исто рекла и девојка јуче када јој је кум испричао шта је све било, да ме возач није пробудио :haha: :haha: :haha:.....

Nazad
Vrh